«Δεν υπάρχουν κλίκες»

Ο Θωμάς Γράφας μίλησε για την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν όλοι ώστε να βρει ο ΑΟ Τρίκαλα την ηρεμία του. Ο Θωμάς Γράφας μίλησε για την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν όλοι ώστε να βρει ο ΑΟ Τρίκαλα την ηρεμία του.

Ο Θωμάς Γράφας υπερασπίστηκε την ηρεμία των αποδυτηρίων, αλλά και τόνισε πως όλοι πρέπει να ενωθούν κάτω από το όνομα των Τρικάλων.

Να μην παρασυρθούν από όσα σενάρια κυκλοφορούν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και να σταθούν κοντά στην ομάδα ζήτησε από όλους ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Γράφας. Τόνισε ακόμη πως υπάρχει ιεραρχία και σεβασμός στα αποδυτήρια των Τρικάλων και αυτό που χρειάζεται είναι όλοι να βοηθήσουν τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήταν ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το ψυχικό σθένος που έδειξαν για τη νίκη.

Στο 2ο μέρος από πλευράς τακτικής ρισκάραμε, αφού πήγαμε πρώτα σε ένα φλατ παιχνίδια, μετά παίξαμε σε ρόμβο, περάσαμε τον Βέρτζο ψηλά και ήρθε το γκολ. Θα πρέπει να προσέξουμε τα στατικά διότι στην κόντρα στην αντιδράσαμε όπως έπρεπε.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα τρία νέα παιδιά, όπως θέλω να δώσω και στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και να αντιμετωπίσει όλα τα ματς όπως αντιμετώπισε εμάς.

Πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Για τις αποδοκιμασίες ως προς το πρόσωπο μου δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Αυτό είναι ένα κομμάτι που ο καθένας μπορεί να λειτουργεί όπως νομίζει εκείνος. Όλους, όμως, τους ενώνει η ομάδα των Τρικάλων. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες, αλλά το κοινό είναι η ομάδα. Σε αυτή τη λογική πρέπει να βαδίζουμε.

Στα αποδυτήρια υπάρχει σεβασμός απόλυτα ιεραρχικά. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα. Όλοι όσοι κάνουν παρέες είναι κλίκες; Κι σας λέω ότι αυτό που γράφτηκε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ούτε στο ένα τοις εκατό».

ΠΗΓΗ: http://goaltrikala.gr

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2018 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep