«Ούτε μία ευκαιρία»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του ΑΟ Τρίκαλα ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε στο γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του Cosmote TV:

«Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κλείσαμε όλους του διαδρόμους. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα σαν και εμάς να κρατήσουμε τόσο ποιοτική ομάδα με τόσο ποιοτικούς παίκτες, που συνήθως κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες να μην κάνει καμία σε όλο τον αγώνα. Αντίθετα, εμείς είχαμε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δύο μεγάλες ευκαιρίες και αν εκεί το πιστεύαμε λίγο παραπάνω ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα από την ομάδα μου».

Για την εντολή του να ανέβουν οι ποδοσφαιριστές μετά το 80', λέγοντάς τους ότι μπορούσαν να νικήσουν:
«Το πίστευα ότι θα βρούμε χώρους, όπως και βρήκαμε, αλλά μας έλειπε λίγο η τελική πάσα, λίγο η πίστη παραπάνω, ώστε να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν έγινε. Έτσι κι αλλιώς δεν θα άλλαζε πολλά για μας. Θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που είναι και ο αποκλειστικός μας στόχος».

Αν πόνταρε στην κακή ψυχολογία του ΠΑΟΚ και ποιο πιστεύει ότι είναι το πρόβλημα της πρώην του ομάδας:
«Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος, είμαι μακριά. Ξέρω ότι σε δύσκολες καταστάσεις οι ομάδες αντιδρούν και ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έδειξε σοβαρός σήμερα, προσπάθησαν τα παιδιά, έκαναν ό,τι καλύτερο. Εμείς απλώς δεν του επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Last modified onΠέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep