Κράτησε στο μηδέν τον ΠΑΟΚ

O AO Τρίκαλα έφτασε πιο κοντά στη πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ που πήρε ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση. O AO Τρίκαλα έφτασε πιο κοντά στη πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ που πήρε ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο ΑΟ Τρίκαλα έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης με το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα των Τρικάλων δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, δεν δέχθηκε φάσεις και κράτησε σχετικά εύκολα το 0-0. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκλεισε το ματς με μια μόλις τελική προσπάθεια με σουτ έξω από την περιοχή. Αξιοσημείωτη η παρουσία 4.000 και πλέον φίλων των «κυανέρυθρων», οι οποίοι στο φινάλε χειροκρότησαν τον ΑΟΤ για την προσπάθειά του και το γεγονός ότι κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά, όμως, τα Τρίκαλα δεν είχαν πολλές φάσεις και η κυριότερη ήταν μόλις στο 2ολεπτό με μια προσπάθεια του Μπαϊκαρά που πέρασε στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα, έγιναν πολλά λάθη και η ανούσια υπεροχή ήταν με την πλευρά του ΠΑΟΚ που είχε ποσοστό 69-31 στην κατοχή της μπάλας.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλίας έχει 4 βαθμούς στον 1ο όμιλο και περιμένει την ΑΕΛ στον τελικό πρόκρισης, όπου της αρκεί και η ισοπαλία για περάσει στους «16» του θεσμού. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ     Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ 0-0

AO TΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερζίνιο (77' Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά (83' Κουσκουνάς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (71' Μίνγκας).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (80' Λέοβατς), Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (61' Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (69' Αθανασιάδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Διπλάρης (Καρδίτσας), Καραλής (Ηπείρου)

 

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 00:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep