«Ευχαριστώ» Πανσερραϊκού

Τον Δήμαρχο Σερρών και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ ευχαρίστησε ο Πανσερραϊκός για τη λύση στο γηπεδικό πρόβλημα.

[googlead][/googlead]

Την αποκλειστική χρήση του δημοτικού γηπέδου πέτυχε ο Πανσερραϊκός και ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, Πέτρο Αγγελίδη και τον πρόεδρο του ΟΠΑΠΚΑ, Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα ήθελε μέσω του Αντιπροέδρου της Παναγιώτη Γιαννόπουλου να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χατζημαργαρίτη που βοηθούν ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και καιρό την ομάδα μας. Μετά τις συναντήσεις που έγιναν ο δήμος συμφώνησε από την πλευρά του στην αποκλειστική χρήση του Γηπέδου από την ΠΑΕ Πανσερραϊκος η οποία φυσικά θα αναλάβει και όλα τα έξοδα του γηπέδου και αφήνει εμάς να τα βρούμε με την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Θα βοηθήσουμε όλοι την Ελπίδα Σκουτάρεως, όπως έχουμε κάνει πολλάκις στο παρελθόν, να βρει νέα έδρα για τα εντός παιχνίδια της σεβόμενοι την καλοκαιρινή συμφωνία της με τον ΟΠΑΚΠΑ. Επίσης ο δήμος μας έδωσε τοποθεσίες και γήπεδα προπονήσεων για την φετινή χρονιά στο Μητρούσι Σερρών και το μεγάλο γήπεδο στην περιοχή της Ομόνοιας όπως και άλλες εναλλακτικές λύσεις μέχρι να βελτιώσουμε τα συγκεκριμένα γήπεδα και να τα φέρουμε στο επίπεδο που πρέπει και αξίζει η ομάδα μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep