«Τον Μέσι έχει το Σκούταρι;»

Ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Γιαννόπουλος μίλησε για την επικείμενη παραμονή στο Δημοτικό γήπεδο. Αντίδραση από Σκούταρι.

[googlead][/googlead]

Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκεται το Σκούταρι, αφού εν τέλει βρίσκεται λύση στο θέμα της χρήσης του Δημοτικού από τον Πανσερραϊκό. Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Επιλογές» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Ο παράγων των «ερυθρόλευκων» και αντιπρόεδρος της Football League τόνισε ότι ο Πανσερραϊκός θα αναλάβει όλα τα έξοδα συντήρησης και αν το Σκούταρι θέλει να παίζει εκεί, τότε θα πρέπει να πληρώνει τα μισά έξοδα. Ωστόσο, είπε: «Αν δεν έχει λεφτά, δεν θα ξαναμπεί στο γήπεδο. Θα πάει εκεί που θα του πούμε εμείς να πάει να παίξει. Να πάει στο Χρυσό, στο Εμμανουήλ Παππά. Έχει τον Μέσι στην ομάδα και δεν το ήξερα;».

Αναλυτικά ο Γιαννόπουλος είπε:

«Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση τον Δήμαρχο. Ενώ ήμασταν αντίθετοι με όλους βρήκαμε λύση. Είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο και τον κύριο Χατζημαργαρίτη και συμφώνησε ο Δήμαρχος σε όλα τα αιτήματα. Δεν του τα είχαν μεταφέρει σωστά. Το Δημοτικό γήπεδο ανήκει στον Πανσερραϊκό. Τώρα γιατί βρέθηκε το Σκούταρι και αγωνίζεται μέσα... Κάποιοι επιτήδιοι πρέπει να ξέρουν πώς μπήκε.

Μια ομάδα Γ' Εθνικής και έχει προτίμηση το δημοτικό γήπεδο. Και δεν έχει το Παραλίμνιο, η Καρπερή, η Ηράκλεια, το Σιδηρόκαστρο. Δεν ζήτησαν ποτέ να παίξουν εκεί. Και ξαφνικά βρέθηκε το Σκούταρι να θέλει να αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο. Εμείς πιστεύω ότι θα βρούμε λύση με τον κύριο Νταούδη.

Εάν δεν κατανοήσει ο κύριος Νταούδης το πρόβλημά μας, δικό του πρόβλημα. Το λέω να το ακούνε όλοι οι Σερραίοι φίλαθλοι. Το γήπεδο ανήκει στον Πανσερραϊκό, στην ανώτερη κατηγορία. Εάν ήταν ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες θα είχε προτεραιότητα.

Ο Δήμαρχος μας είπε να τα βρούμε με τον κύριο Νταούδη. Αν δεν τα βρούμε θα παίξει τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν ως το τέλος στο γήπεδο. Για να παίξει, όμως θα πρέπει να προκαταβάλει τα έξοδα που κάνει ο Πανσερραϊκός από αύριο. Θα κάνει σπορά ο Πανσερραϊκός, θα φροντίζει τα πάντα, θα πληρώνει ο κύριος Νταούδης τα μισά έξοδα.

Μην τολμήσει κανείς από το Σκούταρι και δεν πληρώσει τα έξοδα. Και του χρόνου, στην ευχή της Παναγίας, το γήπεδο ανήκει στον Πανσερραϊκό και σε κανέναν άλλον. Στην αρχή της περιόδου υπεγράφη παραχωρητήριο μεταξύ Δήμου - Πανσερραϊκού και με το Σκούταρι ότι όταν δεν παίζει ο Πανσερραϊκός θα παίζει το Σκούταρι. Το σεβόμαστε αυτό, ούτε είμαστε σε αντιπαράθεση. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για τις προσπάθειες που έκανε να μας βρει βοηθητικά γήπεδα.

Μαζί με τον κύριο Χατζημαργαρίτη και τον κύριο Σιδέρη μας βρήκαν τα πάντα. Στο συμφωνητικό έλεγε ότι το γήπεδο θα το φροντίζει ο Δήμος. Όμως, από τη στιγμή που υπογράφεται νέο συμφωνητικό και αναλαμβάνει ο Πανσερραϊκός, το Σκούταρι από αύριο πρέπει να πληρώνει τα έξοδα. Ο Δήμος μπορεί να μην έχει λεφτά να φροντίζει το γήπεδο. Τα αναλαμβάνουμε εμείς αυτά.

Αν δεν δεχτεί να πάει αλλού το Σκούταρι, θα πληρώνει. Του έχουμε βρει γήπεδα για να παίζει. Την Παρασκευή (03/11) σε τηλεφωνική επικοινωνία με μένα και παρουσία των Χατζημαργαρίτη, Σιδέρη ο Δήμαρχος μου είπε να τα βρούμε με τον κύριο Νταούδη και να προχωρήσουμε σε νέο συμφωνητικό. Βρήκαμε λύσεις που ικανοποιούν τον Πανσερραϊκό.

Αν δεν έχει λεφτά, δεν θα ξαναμπεί στο γήπεδο. Θα πάει εκεί που θα του πούμε εμείς να πάει να παίξει. Να πάει στο Χρυσό, στο Εμμανουήλ Παππά. Έχει τον Μέσι στην ομάδα και δεν το ήξερα; Αφού θέλουμε να το φτιάξουμε το γήπεδο. Φτάσαμε στο 90%, μας έμεινε ένα 10%.

«Δεν θα μας υποδείξει ο Γιαννόπουλος...»

Η αντίδραση από το Σκούταρι ήρθε μέσω ανακοίνωσης, η οποία ανέφερε:

«Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Γιαννοπουλο ότι το ΣΚΟΥΤΑΡΙ δεν είναι κανένας κ. Νταουδης. Είναι φορείς, διοίκηση, σύμβουλοι, φίλαθλοι, οι οποίοι ανήκουν στον Δήμο ΣΕΡΡΩΝ και είναι αυτοί που συμβάλλουν σε όλα τα έξοδα αυτού. Το Δημοτικό στάδιο γ' αυτό λέγεται δημοτικό, γιατί είναι γήπεδο για τις ομάδες του δήμου.

Και όπως αναφέρει για Χρυσό, Σιδηρόκαστρο, Παραλίμνιο, έχουν τους δικούς τους δήμους οπότε καλό θα είναι να γνωρίζει και τι λέει. Επίσης, ας του πει κάποιος ότι υπάρχει νόμος που λέει οτι εξαιρούνται οι ομάδες τις SuperLeague που εχουν αποκλειστικότητα στα γήπεδα! Και είμαστε πιο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΙ απ' αυτόν και αυτους που ασχολούνται με τον αγαπημένο σε όλους τους Σερραίους ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ, ήδη κάνουμε κινήσεις για την διεξαγωγή του επόμενου ματς και δεν θέλουμε καμία βοήθεια από τον κ. Γιαννοπουλο. Προέχει για όλους μας ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ!!

Αυτοί έρχονται και φεύγουν απ' αυτόν. Εμείς ήμασταν και θα είμαστε πάντα κοντά στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ!! Δεν υπάρχει κανείς κ. Γιαννοπουλος που θα υποδείξει πού θα παίξει το Σκούταρι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep