«Υπόκλιση» Ατματσίδη στον κόσμο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους φίλους του Πανσερραϊκού ο 29χρονος μέσος – Βράβευση Σαββίδη στην Κέρκυρα

Το εγκώμιο των φιλάθλων του Πανσερραϊκού για την παρουσία τους και στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα έπλεξε ο Παναγιώτης Ατματσίδης. Ο 29χρονος μέσος των «λιονταριών» με μήνυμά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της ομάδας.

«Θα ήταν μεγάλο κρίμα αν δε γινόταν ιδιαίτερη μνεία σε αυτούς τους ανθρώπους που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο συγνώμη. Τέτοιες εποχές οικονομικά δύσκολες, με απαγορεύσεις μετακινήσεων και πόσα ακόμη κοινωνικά εμπόδια, το να βλέπεις οπαδούς της ομάδας που αγωνίζεσαι είναι κάτι το διαφορετικό. Αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι απεριόριστο σεβασμό απ' όλους μας» τονίζει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο facebook.

Βράβευση στην Κέρκυρα

Οι ιθύνοντες της Κέρκυρας δεν ξεχνούν όσους έχουν προσφέρει στην ομάδα και φρόντισαν να τιμήσουν τον παλαίμαχο άσο τους και νυν γενικό αρχηγό του Πανσερραϊκού, Ανδρέα Σαββίδη. Η τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Σαββίδη πριν την έναρξη του αγώνα από τον αντιπρόεδρο των Φαιάκων κ. Γεωργακόπουλο που μίλησε με τα θερμότερα λόγια, συνοδευόμενος από το ζεστό και συνάμα παρατεταμένο χειροκροτήματα του κόσμου. Ο Σαββίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε την διοίκηση της κερκυραϊκής ΠΑΕ για την τιμή εκφράζοντας παράλληλα την συγκίνησή του.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep