Δυσαρέσκεια στις Σέρρες

Με τον ρέφερι του αγώνα στην Κέρκυρα τα έχουν στον Πανσερραϊκό θεωρώντας πως αδικήθηκαν – «Ευχαριστώ» Κατσαβάκη στον κόσμο

Έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Καραλιόλιο έχουν στον Πανσερραϊκό από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και την σταδιακή της βελτίωση αλλά τα έχουν με τον ρέφερι θεωρώντας πως αδικήθηκαν τόσο φάση του γκολ της Κέρκυρας όσο και στη φάση με το δικό τους ακυρωθέν τέρμα. Ωστόσο, κοινή «γραμμή» είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Τέλος, εκτός από την αναφορά της διοίκησης στην παρουσία των φιλάθλων στο ΕΑΚ Κέρκυρα, την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε και ο Μάκης Κατσαβάκης επισημαίνοντας: «Η δυναμική παρουσία τους σε κάθε γήπεδο μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Τους ευχαριστούμε για τη συγκινητική τους υποστήριξη και τους θέλουμε κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια. Να είναι σίγουροι ότι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep