Επιθετική τακτική ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Έμφαση στο επιθετικό κομμάτι έδωσε ο Γιώργος Πετράκης την Τετάρτη (7/11) στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

 [googlead][/googlead]

Αντίστροφα για το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα μετρά ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Οι τέσσερις τραυματίες παραμένουν και ως εκ τούτου ο Γιώργος Πετράκης κάνει πλάνα δίχως αυτούς (Αρναούτογλου, Ρίσκι, Χαλκιαδάκης και Κεχαγιάς). Το ξεκίνημα των Χανιωτών στη Football League δεν ήταν το επιθυμητό, με μία ισοπαλία και μία ήττα, και στη Θεσσαλία θα γίνει προσπάθεια για σεφτέ, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Εκτός είναι ασφαλώς και ο Καραγιάννης, ο οποίος αποβλήθηκε με τον Εργοτέλη.

Η ΠΑΕ ανέφερε στην επίσημη ενημέρωσή της: «Με την προπόνηση της Τετάρτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Football League 2018-2019, με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις δύναμης, ισορροπίας και συναρμογής στην προθέρμανση και επιθετική τακτική στο κυρίως μέρος.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Ρίσκι, Χαλκιαδάκης και Κεχαγιάς, ενώ υπενθυμίζεται ότι εκτός παραμένει ο Αρναούτογλου, που μετά την επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης του τραυματισμού του».

Last modified onΤετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep