«Δεν ακούσαμε συγγνώμη...»

Οι «Blue Boys» ανέφεραν ότι όσο ο ΑΟΧ Κισσαμικός δεν ανταποδίδει τη στήριξη με σεβασμό, θα χάνει κόσμο.

Την αντίδραση των οπαδών του ΑΟΧ Κισσαμικού προκάλεσε η εμφάνιση στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Οι «Blue Boys» με ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι δεν α ανεχτούν άλλη εμφάνιση που δεν συνάδει με την ιστορική φανέλα του ΑΟ Χανιά και υπογράμμισαν: «Δεν σεβαστήκατε τίποτα φέτος, δεν ακούσαμε συγγνώμη για τίποτα». Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ξέραμε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες. Ξέραμε ότι ακόμα και κάποιοι θα έφευγαν στην αρχή αυτής της συμπόρευσης. Σαν σύνολο όμως, σαν σύνδεσμος και σαν "οι τελευταίοι πιστοί" στην ιδέα του ΑΟΧΑΝΙΑ, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια. Το κάναμε, το φωνάζαμε, σας υποστηρίζαμε. Συζητήσαμε και νομίζαμε ότι προσπαθούμε σε κοινή πορεία.

Για αποτελέσματα με εμφανίσεις ξεφτίλα όμως όπως το χθεσινό -φαινόμενο συχνό με ηρακλειώτικες ομάδες να σημειώσουμε για 2η σεζόν- δεν μας είχε προειδοποιήσει κανείς. Δεν είχαμε συμφωνήσει εμείς να φωνάζουμε ΑΟΧΑΝΙΑ για 90 λεπτά και παίκτες και προπονητής να μην ξέρουν ποιο όνομα εκπροσωπούν και ποια φανέλα φοράνε. Η στήριξη εμάς των οπαδών πρέπει να συνοδεύεται με σεβασμό σε εμάς. Και έχουμε καιρό να το δούμε αυτό με πράξεις και όχι με λόγια.

Είμαστε η δύναμη της πόλης, παίζετε για την ομάδα της πόλης, δεν θα ανεχτούμε εμφάνιση που δεν συνάδει με την ιστορική φανέλα του ΑΟΧΑΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Έχετε κάνει δηλώσεις για στήριξη των φιλάθλων και πόσο ώθηση δίνει στους ποδοσφαιριστές. Ποια ομάδα και με ποιο πάθος να στηρίξει ο Χανιώτης φίλαθλος και οπαδός δηλαδή; Μας έχετε ανάγκη, αλλά όσο δεν ανταποδίδετε την στήριξή μας με σεβασμό, θα χάνετε όλο και περισσότερο κόσμο ανά αγώνα. Δεν σεβαστήκατε τίποτα φέτος, δεν ακούσαμε συγγνώμη για τίποτα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ BLUE BOYS».

Last modified onΤετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 11:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep