Δεν συζητούν το... χρέος τους

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος δεν έβαλε στα θέματα του διοικητικού συμβουλίου το χρέος προς την Football League για το πρόστιμο από την εφορία που αφορά χρονολογία που δεν είχε γίνει ακόμη η διάσπαση. Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος δεν έβαλε στα θέματα του διοικητικού συμβουλίου το χρέος προς την Football League για το πρόστιμο από την εφορία που αφορά χρονολογία που δεν είχε γίνει ακόμη η διάσπαση.

Στην Super League πάλι δεν έβαλαν προς συζήτηση το θέμα με το πρόστιμο που ήρθε στην Football League και αφορά υποχρέωση τους.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League προκηρύχθηκε για την Παρασκευή 3 Μαρτίου, αλλά μέσα στα θέματα προς συζήτηση δεν μπήκε το πρόστιμο για την φορολογική παράβαση που βεβαιώθηκε από την αρμόδια ΔΟΥ και αφορά την εποχή που δεν είχαν ακόμη διαχωριστεί.

Παρά τις επαφές που είχαν οι δύο πλευρές και τις προθεσμίες που πιέζουν ασφυκτικά προς όλες τις πλευρές δεν υπήρξε τελικά ανταπόκριση από την πλευρά του συνεταιρισμού των μεγάλων ΠΑΕ και αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση την Football League.

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει η Football League και πόσο υπομονή θα δείξουν οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας πριν προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που είναι η χρήση νομικών μέσων για την εξασφάλιση των χρημάτων που βαραίνουν την περίοδο που ήταν στη θέση του προέδρου ο Γιάννης Κομπότης και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep