Η πρόταση στη Nοva

Το ποσό που ζήτησε από τη Nova η Football League, στην προσπάθεια για εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης.

Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Fοotball League την Τρίτη (20/9), εκφράστηκε η αισιοδοξία πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συμφωνία με κανάλι. Ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, είναι σε επαφές με τη Nova, στην οποία έχει κατατεθεί πρόταση, με την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία.

Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με το Sport24, να δώσει το συνδρομητικό κανάλι 3 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο, και ένα ακόμα για τη μετονομασία του πρωταθλήματος σε Nova Fοotball League. Μέχρι την Πέμπτη (22/9) η Λίγκα περιμένει αντιπρόταση από τη Nova, ενώ στο... τραπέζι έχει πέσει και μια ακόμα πρόταση, για διετές κλειστό συμβόλαιο, με άλλα όμως οικονομικά δεδομένα για το δεύτερο έτος συνεργασίας.

Είναι βέβαιο ότι αν υπάρξει συμφωνία για τηλεοπτική στέγη, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και ακολούθως θα "τρέξουν" οι επαφές για την εξεύρεση χορηγιών από τη νέα επιτροπή που συστάθηκε και η οποία ως στόχο θα έχει να ζητήσει από την ΕΠΟ τη μείωση των εξόδων, που αφορούν στη διαιτησία, στην έκδοση των δελτίων, αλλά και στην ασφάλιση των παικτών.

Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep