«Σέντρα 2 ή 9 Οκτωβρίου»

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Κρίσιμο συμβούλιο υπάρχει στη σημερινη (20/09) ατζέντα για τη Football League. Τα μέλη της Ένωσης σκοπεύουν να ψηφίσουν υπέρ της αναβολής και, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», η εκτίμηση που υπάρχει πλέον είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 2 ή τις 9 Οκτωβρίου.

Αν και τη Δευτέρα (19/09) είχε διαρρεύσει ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Στέλιος Σφακιανάκης ήταν πιθανό να ανακοινώσει τη συμφωνία με τηλεοπτική πλατφόρμα, αυτό μόνο βέβαιο δεν είναι. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξέλιξη σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα, το πρωτάθλημα δεν ξεκινά.

Όσον αφορά στην παράταση που ζήτησε η Football League την Παρασκευή (16/09) για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σταύρος Κοντονής μόνο θετικός δεν είναι στο αίτημα της λίγκας. Μάλιστα, θεωρεί ότι δε νοείται παράταση από τη στιγμή που είχε δοθεί ετήσια την περσινή σεζόν... Όλα αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν στο συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για τις 13:00 της Τρίτης (20/09).

Σημειώνεται ότι στο δημοσίευμα της «Live Sport» αναφέρεται ότι λίγες ώρες πριν το συμβούλιο προγραμματίζεται... άτυπη συνάντηση ενός μπλοκ ομάδων, προκειμένου να αποφασιστεί η στάση που θα κρατήσουν. Οι πρώτες αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Σφακιανάκη, άλλωστε, είχαν ακουστεί στο συμβούλιο πριν την κλήρωση, όταν υπήρξαν διαμαρτυρίες, τόσο για την απόφασή του να γίνονται ανοικτά συμβούλια, όσο και για την επιλογή της βράβευσης του Γιώργου Γκιρτζίκη...

Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep