PLAY OUT NOTOΣ Αγωνία για τέσσερις

Στα play out του 1ου ομίλου οι ισοπαλίες μείωσαν τις διαφορές ανάμεσα στις ομάδες και διατήρησαν την αγωνία για τα τέσσερα ματς που απομένουν. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ            ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο Αχαρναϊκός με το γκολ του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών και έβγαλε ουσιαστικά από το κόλπο την ομάδα της Εύβοιας, η οποία με 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή πάλεψε κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να μείνει στο κόλπο της σωτηρίας.

Μάλιστα η ισοπαλία με 1-1 στο ματς της Ερμιονίδας με την Καλλιθέα θα την κρατούσε με περισσότερες πιθανότητες στην μάχη της παραμονής, αλλά τελικά έμεινε... πλέον χωρίς ουσιαστικό στόχο στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν και θα αναζητήσει απλά την υπέρβαση, ανάλογα και με τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων.

Στο άλλο ματς ο Παναιγιάλειος πήρε αγχωτική νίκη με 1-0 με αντίπαλο την Επισκοπή στο Αίγιο.  

Η ισοπαλία της Ερμιονίδας με την Καλλιθέα κράτησε τις ομάδες σε απόσταση πέντε βαθμών και με την ερχόμενη αγωνιστική να παίζουν μεταξύ τους οι τέσσερις πρώτοι και να πρέπει να κλείσουν τους λογαριασμούς και ακόμη περισσότερο την ψαλίδα μεταξύ τους ώστε τα play out να διατηρήσουν την αγωνία τους μέχρι το τέλος. 

Last modified onΚυριακή, 24 Μάιος 2015 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep