PLAY OUT BΟΡΡΑΣ Ήρθαν πιο κοντά

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου των Play Out έφεραν τις ομάδες πιο κοντά και όλα είναι ανοικτά.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 

Οι ομάδες του Βορείου ομίλου της Football League που αναζητούν την παραμονή τους νιώθουν πλέον πως όλα τα σενάρια είναι πιο κοντά, αφού η απόσταση του πρώτου με τον 5ο είναι στους τέσσερις βαθμούς. Η μοναδική ομάδα που έφυγε από τον χορό είναι ο Πιερικός και, σίγουρα, τα εύκολα τρίποντα για τους αντιπάλους θα είναι καθοριστικά και θα δώσουν παραπάνω ανάσες.

Η νίκη της ημέρας ήρθε από τον Τύρναβο, ο οποίος επικράτησε με 1-0 μέσα στο Αιγίνιο επί του Αιγινιακού, του έβαλε δύσκολα για τη συνέχεια και βρέθηκε πάνω από την ζώνη της παραμονής.

Ο Αγροτικός Αστέρας που εξασφάλισε την είσοδό του στα play out την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το 0-0 με την Ζάκυνθο που ξεκίνησε ως φαβορί στη σειρά των αγώνων αποτελεί επιτυχία. Η ομάδα του Ιονίου βρέθηκε, βέβαια, σε τροχιά υποβιβασμού, αλλά στην αυλαία παίρνει τρίποντο στα χαρτιά.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε το εύκολο τρίποντο της ημέρας χωρίς αγώνα απέναντι στον Πιερικό που έχει αποχωρήσει μετά τα οικονομικά προβλήματα που έφεραν οι προσφυγές ποδοσφαιριστών και δεν του επέτρεπαν να αγωνίζεται.  

Last modified onΚυριακή, 24 Μάιος 2015 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep