Το αντίο στη Σαπεκοένσε

Πανό για τα θύματα της Σαπεκοένσε ανήρτησαν οι Ultras Gate 3 στην Καρδίτσα

Το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία έχει συγκλονίσει παγκοσμίως τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Με το δικό τους τρόπο αποχαιρέτισαν τα θύματα της βραζιλιάνικης Σαπεκοένσε οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας Ultras Gate 3.

Αν και ο σύνδεσμος οπαδών απείχε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, φρόντισε να αναρτήσει πανό για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στο Μεντεγίν.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ultras Gate 3 ανέφεραν:

«Θετικό αποτέλεσμα παρά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων και την αποβολή του Δημόπουλου. Πήραμε το Χ ενάντια στον Απόλλωνα. Επόμενος σταθμός την άλλη Κυριακή στο Αιγίνιο.

Πανί για τον άδικο χαμό της Σαπεκοένσε κρεμάστηκε σήμερα (4/12) στο γήπεδο. Ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούσαμε να δώσουμε στους παίχτες, οικογένειες και φιλάθλους της βραζιλιάνικης ομάδας όπου η ιστορία της αποτελεί ένα πραγματικό παραμύθι με εφιαλτικό τέλος.

Ένα μεγάλο αντίο σε όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα και ευχόμαστε με την πάροδο του χρόνου να ορθοποδήσει ξανά στα πόδια της και να ξαναγράψει ιστορία.

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

ULTRAS GATE 3».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep