«Ας ξεκινήσουμε από την 32η»!

Διαφωνίες στη Football League σχετικά με την αγωνιστική με την οποία θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

Ζήτημα από το πουθενά προέκυψε στη Football League με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το FL News σας είχε ενημερώσει στις 10 Νοεμβρίου σχετικά με το πώς κινούνταν στο παρελθόν η διοργανώτρια έπειτα από διακοπή. Πάντα η δεύτερη τη τάξει κατηγορία συνεχιζόταν από εκεί που είχε σταματήσει, όμως φαίνεται ότι το πρόγραμμα δεν... βολεύει κάποιες ομάδες, οι οποίες έχουν ζητήσει να ακολουθηθεί το μοντέλο Super League και το Σαββατοκύριακο 26,27 Νοεμβρίου να διεξαχθεί η 6η αγωνιστική αντί για την 3η!

Εννοείται ότι η Football League δεν έχει κανέναν λόγο να το κάνει αυτό, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχει τηλεοπτική στέγη. Μάλιστα, παράγοντας σχολίαζε σχετικά: «Αν θέλουν, ας ξεκινήσουμε από την 32η αγωνιστική! Να παίξουμε τρία ματς και να πούμε ότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα...».

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο ΔΣ της Δευτέρας (21/11), εκεί όπου θα κληθούν να αποφασίσουν οι ομάδες πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, δηλαδή με την 3η ή την 6η αγωνιστική. Φυσικά, τα προβλήματα που έχουν να λύσουν είναι πολύ σημαντικότερα.

Last modified onΠέμπτη, 17 Νοέμβριος 2016 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep