Έχασαν την ευκαιρία

Ο Πλατανιάς Χανίων παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Απόλλωνα Λάρισας και αμφότεροι είδαν τον Ηρακλή να τους πλησιάζει.

Την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από τον πρωτοπόρο Βόλο, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του από τον Ηρακλή έχασαν το Σάββατο (26/01) το απόγευμα στα Περιβόλια ο Πλατανιάς και ο Απόλλων Λάρισας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι οι Κρητικοί παρέμειναν στο -2 από τους Θεσσαλούς που έχουν, όμως ματς λιγότερο. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν αήττητοι εντός έδρας, αλλά δεδομένα ήθελαν το τρίποντο για να μη χάσουν άλλο έδαφος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 13ο δευτερόλεπτο ο Τσακμάκης με άστοχο σουτ κατέγραψε την πρώτη τελική προσπάθεια. Ακολούθησαν άστοχα σουτ του Μπιανκόνι (3',17') και ο Απόλλων Λάρισας απάντησε με τον Λουκάο στο 19' και τον Σκούπρα στο 30'. Οι Θεσσαλοί έβγαλαν καλό πρόσωπο αμυντικά και έτσι πήγαν στα αποδύτηρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν περισσότερο επιθετικοί και στο 60' έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Πολέτο έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, όμως στο πλασέ που επιχείρησε νικήθηκε από τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκοτ που έδιωξε με τα πόδια. Ο Βραζιλιάνος, πάντως, λίγα λεπτά αργότερα έφυγε τραυματίας από το ματς, αλλάζοντας το πλάνο του Μαρσέλο Τροΐζι.

Οι του Απόλλωνα Λάρισας στο 75' διαμαρτυρήθηκαν έντονα για κόκκινη κάρτα όταν ο Μάικιτς έκανε σκληρό φάουλ στον Τασιούλη, όμως ο Τεβεκέλης αρκέστηκε να τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα. Εν τέλει οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο -7 από την 1η θέση ο Απόλλων Λάρισας και 2 πόντους πίσω του ο Πλατανιάς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Τσακμάκης (60' Παπανικολάου), Καραγκούνης, Μάικιτς (78' Λάζιτς), Νίλι, Μπιανκόνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (90'+1' Γκουντρουμπής), Λούκας Ράμος, Τασιούλης (90+3' Μπιμάι), Πολέτο (69' Καμπέρης), Λουκάο.

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep