Έληξε άδοξα το... Αήττητο

Ο Αήττητος Σπάτων κόντρα στην εικόνα της αναμέτρησης έφτασε στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Δόξα Δράμας. Ο Αήττητος Σπάτων κόντρα στην εικόνα της αναμέτρησης έφτασε στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Δόξα Δράμας.

Ο Αήττητος επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας και σταμάτησε το μικρό σερί που είχαν δημιουργήσει οι «μαυραετοί» που μπαίνουν πάλι σε εσωτερική γκρίνια. 

Σπουδαία νίκη σημείωσε η ομάδα του Αήττητου επί της Δόξας Δράμας με 2-0 και η ομάδα των Μεσογείων αφού άντεξε στην πίεση του πρώτου ημιχρόνου βρήκε δύο ευκαιρίες με τους Γροντή (66') και Κατσέρη (91') και έκανε την έκπληξη. Η ομάδα της Δράμας που προερχόταν από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα (2 νίκες - 2 ισοπαλίες) έψαχνε τη νίκη στα Σπάτα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2018 και να κάνει τα σχέδια της για την αντεπίθεση ανόδου μέσα στο 2019, αλλά ο Πέτρος Δημητρίου στο ντεμπούτο του οδήγησε τους νεοφώτιστους σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και στο πρώτο εντός έδρας τρίποντο της ιστορίας τους στη Football League.

Όσο για τους φιλοξενούμενους; Παραδόθηκαν στις ορέξεις μίας ομάδας που μετρούσε μόνο αποχωρήσεις και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες. Με εμφανίσεις όπως αυτή στα Σπάτα η Δόξα δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από το πλασάρισμα στη 10άδα.

Στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη να πιέσουν, αλλά δεν βρήκαν ιδιαίτερους τρόπους να πιέσουν την άμυνα του Αήττητου, η οποία κινδύνευσε κυρίως από τις εκτελέσεις κόρνερ του Ριζογιάννη και τα γεμίσματα στην περιοχή. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι το πάλεψαν με κάποιες αντεπιθέσεις που ήταν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήταν σαφώς πιο απειλητικοί.

Ο Γροντής ήταν εκείνος που είχε τον ρόλο των εκτελέσεων στα κόρνερ και τα φάουλ για τους γηπεδούχους και τελικά εκείνος που πλήγωσε την άμυνα της Δόξας Δράμας με ένα σουτ στο 66ο λεπτό. Αυτό το 1-0 έκανε την ομάδα της Δόξας Δράμας να αυξήσει την πίεση της και να αφήσει χώρους που έφεραν το 2-0 στις καθυστερήσεις σε μια αντεπίθεση με τον Κατσέρη στο 91ο λεπτό.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0  
ΓΚΟΛ: 66' Γροντής, 91' Κατσέρης  
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Κασνέτση, Ηρακλής, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης (90' Αμπάρα), Μάγκας, Καλογέρης (71' Κατσέρης), Λάμπρου, Γροντής (90'+5' Ν' Γκομπά).  
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης (68' Μπαϊκαρά), Ριζογιάννης, Μάρτινς, Κουσκουνάς, Σιώπης (74' Σαμπανίδης), Καψάλης, Πέρεθ, Ρουγκάλας, Μακρής, Πατράλης (81' Νατσιόπουλος).   
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδριανός (Αχαΐας)   
ΒΟΗΘΟΙ: Οικονόμου (Αχαΐας), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)  

     

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep