Ανατροπή με «χρυσές» αλλαγές

Ανατροπή για τον Εργοτέλη με δύο γκολ μετά το 80' Ανατροπή για τον Εργοτέλη με δύο γκολ μετά το 80'

Κουατένγκ και Καπνίδης ήρθαν από τον πάγκο και ανέτρεψαν τα δεδομένα, 2-1 την Παναχαϊκή ο Εργοτέλης.

[googlead][/googlead]

Ανατροπή δεδομένων για τον Εργοτέλη! Μπορεί οι Κρητικοί να βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, όμως με δύο τέρματα μετά το 80’ επικράτησαν 2-1 στο Παγκρήριο, με τους Κουατένγκ και Καπνίδη να δίνουν τη λύση ερχόμενοι από τον πάγκο. Οι Πατρινοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, με... δράστη τον Ελευθεριάδη που σκόραρε με γυριστή κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Αργυρόπουλου, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου να κυνηγάνε στο σκορ από το ξεκίνημα του ματς.

Ο Εργοτέλης έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, κυρίως με σέντρες, χωρίς αποτέλεσμα, με τους ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα των Κρητικών. Μάλιστα, στο 29’ άγγιξαν ένα δεύτερο τέρμα, όμως ο Ελευθεριάδης δεν βρήκε εστία απέναντι από τον Κατσιμήτρο. Ετσι, δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτο ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση από νωρίς, οι Πατρινοί έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, όμως το φινάλε της αναμέτρησης είχε κίτρινο χρώμα, με τις αλλαγές του Νίκκι Παπαβασιλείου να αναλαμβάνουν δράση. 

Αρχικά ο Κουατένγκ ισοφάρισε στο 80’, ενώ στο 83’ ο Καπνίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ετσι, ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε ματς κι έσπασε το αήττητο της Παναχαϊκή που κρατούσε εδώ και έξι αγωνιστικές.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Ελευθεριάδης-80’ Κουατένγκ, 83’ Καπνίδης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης (68’ Κουατένγκ), Γιακούμπου, Οικονόμου (81’ Καπνίδης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κατσούρρι (55’ Μπουτσάκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Μουστακόπουλος (51' Φουρλάνος), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (82' Κολ), Κυνηγόπουλος (70’ Μαυριάς), Μωραΐτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδάκης, Παρασίου (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep