Κανονιά Καραϊσκάκη στην Κέρκυρα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έφυγε από τη... λίμνη της Κέρκυρας με τρίποντο - χρυσάφι (1-0) στην έκπληξη της αγωνιστικής.

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Καραϊσκάκης Άρτας την Κυριακή (18/11) στην Κέρκυρα. Η ομάδα της Άρτας κατάφερε να επικρατήσει 1-0 των Φαιάκων χάρη σε γκολ του Γιώργου Λίτσκα και να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν, αφήνοντας αυτή του Ιονίου στο -8 από την κορυφή!

Το ματς διεξήχθη σε πολύ βαρύ τερέν και σε αρκετά σημεία υπήρχαν... λίμνες. Όπως ήταν λογικό οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ και περισσότερο οι γηπεδούχοι που ήθελαν να δημιουργήσουν. Οι Φαίακες είχαν την υπεροχή, κέρδισαν 9 κόρνερ και σε ένα εξ αυτών στο 22' ο Τουράμ είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Σημειώνεται ότι στο 18', το 30' και το 34' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι, αλλά ο Μπαΐλης δεν είδε παράβαση. Έτσι, οι «πράσινοι» για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έκλεισαν πρώτο ημίχρονο χωρίς να έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται.

Ο Δημήτρης Σπανός τόνωσε την επίθεση της Κέρκυρας με την είσοδο του Γεωργακόπουλου, αλλά οι Φαίακες συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες. Ο Σπίνουλας στο 53' και ο Σιατραβάνης στο 54' και το 61' με σουτ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Στεφανάκο. Κόντρα, λοιπόν, στη ροή του αγώνα η ομάδα της Άρτας άνοιξε το σκορ! Ο Γιώργος Λίτσκας που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά πριν, βρήκε δίχτυα και πανηγύρισε το πρώτο γκολ του Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα μετά από 344 αγωνιστικά λεπτά!

Όσο και αν προσπάθησε η Κέρκυρα να φτάσει έστω στο γκολ της ισοφάρισης, δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις ο Καραϊσκάκης να κάνει το 0-2, όταν ο Βέρτζος λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους «πράσινους» φέτος, ενώ η Κέρκυρα έμεινε 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 74' Λίτσκας
Δοκάρι: 22' Τουράμ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Κούρος, Βέρτζος, Ιωάννου, Μότα (46' Γεωργακόπουλος), Λινάρδος (81' Βίλα), Σιατραβάνης, Κόντος (65' Στ. Κρητικός), Ζορμπάς, Τουράμ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου (90'+1' Καψάλης), Καπίας, Παντίδος, Χρούσιελ, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο (69' Λίτσκας), Άλεξιτς (90'+3' Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Γιάντσης (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 18 Νοέμβριος 2018 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep