Σωτήριος… βρυχηθμός

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Πανσερραϊκό σε βάρος της Σπάρτης (3-1), ο οποίος μετά από πολύ καιρό… βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού. 

[googlead][/googlead]

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για τον Πανσερραϊκό που επικράτησε 3-1 της Σπάρτης. Τα λιοντάρια» εκμεταλλεύτηκαν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα στην αναμέτρηση με τα γρήγορα γκολ των Πόζογλου (5’), Ενομό (7’) και έφτασαν στους τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι μετά από πολύ καιρό τους... βγάζουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για την ομάδα της Λακωνίας, τα εξωαγωνιστικά προβλήματα έχουν αντίκτυπο και στην παρουσία τους στο γήπεδο μιας και στο μεγαλύτερο διάστημα του ενενηντάλεπτου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες, κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών αν δεν δικαιωθούν στις Εφέσεις για τη διαδικασία επιτήρησης (αμφότερες «κόπηκαν» στην πρώτη φάση).

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο ξεκίνημα στο ματς από τους ποδοσφαιριστές του καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Πανσερραϊκός είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Μόλις στο 5’ ο Πόζογλου με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 και πριν η Σπάρτη… συνέλθει, οι γηπεδούχοι βρήκαν δεύτερο τέρμα με τον Ενομό στο 7’.

Οι Λάκωνες από την πλευρά τους, εμφανίστηκαν στο… γήπεδο μετά το 15λεπτο. Απείλησαν για πρώτη φορά με την εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου στο 29’ και μπήκαν εκ νέου στο ματς πέντε λεπτά αργότερα με το αυτογκόλ του Σιάκκα.

Με το σκορ στο «εύθραυστο» 2-1, το δεύτερο ημίχρονο, κινήθηκε σε... τεντωμένο σχοινί. Η Σπάρτη επέστρεψε καλύτερα από τα αποδυτήρια και απείλησε στο 49’ με τον Ράντι και στο 51’ με τον Τριανταφυλλάκο.

Ο Πανσερραϊκός με ξεκάθαρο στόχο να υπερασπιστεί το προβάδισμά του, προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 61’ ο Κάκκο σε μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία δεν μπόρεσε να δώσει εκ νέου «προβάδισμα ασφαλείας» στην ομάδα του. 

Πάντως όσον περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που αναζητούσαν ένα τρίτο γκολ και το πέτυχαν στις καθυστερήσεις με τον Κάκκο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 5’ Πόζογλου, 7’ Ενομό, 94’ Κάκκο- 34’ Σιάκκας (αυτογκόλ)

ΔΟΚΑΡΙ: 7' Πόζογλου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης, Ρούσσος, Ορφανίδης, Σιάκκας, Κρητικός (77’ Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (86’ Τσαμούρης), Ενομό (67’ Δούμτσιος).

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Κολτσίδας, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τσιμότζι, Μπουζούκης (64’ Δεινόπαπας), Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (41’ Γουόρντεν), Ράντι, Ράνος (77’ Φουρτάδο).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας)

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep