Φρένο στα Τρίκαλα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας πήρε 0-0 στα Τρίκαλα και παρέμεινε ένα πόντο πάνω από τη θεσσαλική ομάδα. Αποδοκιμασίες για τους γηπεδούχους.

[googlead][/googlead]

Τη σταθερή του πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» μετά την ουσιαστική εξασφάλιση της παραμονής, έδειξαν ότι αποτελούν ανταγωνιστικό σύνολο και κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό (0-0) από την έδρα του ΑΟ Τρίκαλα. Έτσι, έμειναν πάνω από τη θεσσαλική ομάδα στη βαθμολογία, η οποία δεν έδωσε αξία στο εκτός έδρας τρίποντο που πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες στο Αλκαζάρ.

Το δυσάρεστο, πάντως, για τους φιλοξενούμενους είναι ότι ο Περικλής Μπουσινάκης που περίμενε πώς και πώς για το ντεμπούτο του, πέρασε στον αγώνα στο 74' και αντικαταστάθηκε στο 88', με τις πρώτες εκτιμήσεις να εκφράζουν φόβους για σοβαρό τραυματισμό στο χέρι (πιθανότατα σπάσιμο).

Οι Αρτινοί εμφανίστηκαν διαβασμένοι και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Ο ΑΟΤ πίεζε χωρίς αποτέλεσμα και στο 30' ο Τόμιτς είχε το πρώτο σουτ, αλλά άστοχο. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Σαχινίδης είχε εντυπωσιακή προσπάθεια με ψαλίδι, όμως δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 78' ο Καραϊσκάκης Άρτας δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα. Ο Μπουσινάκης από γύρισμα του Παπανίκου δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και λίγο αργότερα έφυγε σοβαρά τραυματισμένος. Από πλευράς ΑΟΤ υπήρξε πίεση, αλλά όχι και η φάση εκείνη που θα έφερνε το γκολ. Έτσι, στο φινάλε υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς...

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ 0-0

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Τόμιτς (67΄Γροντής), Μιλοσάβλιεβ (83' Τσίπρας), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (63' Ζγκούρι).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (74' Μπουσινάκης - 88' Νικολόπουλος), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Δημητριάδης (63' Κυριάκης), Ψιάνος, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας.

Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης)
Βοηθοί:: Βογιατζής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep