«3x3» ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 2-0 του Κισσαμικού με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μάνο, φτάνοντας στην τρίτη διαδοχική νίκη του.

Ο OΦΗ παρότι έκανε ένα από τα χειρότερα εντός έδρας παιχνίδια του, κατάφερε να φτάσουν στο τρίποντο απέναντι στον Κισσαμικό χάρη σε δύο τέρματα του Μάνου στο 45’ και 70’. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την απουσία του Βουό, που αποκλείστηκε λόγω τενοντίτιδας, αλλά και της αναγκαστικής αλλαγής του Μιλοσάβλιεβ στο 41’. Από την άλλη, ο Κισσαμικός θα μπορούσε να πετύχει έστω ένα γκολ, με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή με το δοκάρι του Βλάχου στο 88’.

Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε το καθήκον της, πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της και συνεχίζει να μάχεται για μία θέση ανόδου στη Super League. Από την άλλη, οι Χανιώτες γνώρισαν την τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα και μάλιστα χωρίς να έχουν πετύχει γκολ.

Κακό το πρώτο ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή, ήταν όμως φλύαρος, αντίθετα με τον Κισσαμικό που ήταν διαβασμένος. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χάντι στο 5’ και στη δεύτερη ουσιαστικά φάση που δημιούργησαν, σκόραραν με το πλασέ του Μάνου στο 45’.  Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με τον Μίλιτς στο 34’, όταν επιχείρησε να σουτάρει στην μικρή περιοχή , αλλά έδιωξε ο Πουρτουλίδης.

Γεμάτο από φάσεις το δεύτερο μέρος. Ο Κισσαμικός μπήκε δυνατά, έχασε τρεις ευκαιρίες με τους Μίλιτς (48’, 52’) και Νικόλτση (57’). Όμως, ο ΟΦΗ, που ανέβασε την απόδοσή του μετά το 60’, ήταν αυτός που σκόραρε και πάλι με τον Μάνο στο 70’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ και έφθασαν πολύ κοντά με τον Βλάχο να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι στο 88’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης (80’ Νάστος), Κώτσιος, Παντίδος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί (62’ Μητρόπουλος), Ράντι, Μιλοσάβλιεβ (41’ Πάγκαλος), Μάνος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (84’ Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα (79’ Βλάχος), Νικόλτσης (65’ Ποκόνγκ), Μίλιτς.

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΔευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 02:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep