Καλλονή επί... τρία!

Η Καλλονή συνέχισε το εντός έδρας σερί της. Τρίτο της θύμα ο Αχαρναϊκός, τον οποίο νίκησε 2-1.

Το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στην έδρα της πανηγύρισε η Καλλονή, που επικράτησε 2-1 του Αχαρναϊκού. Προηγήθηκε με τον Σισέ στο 45’, δέχθηκε την ισοφάριση με τον Μεζίνι στο 53’, όμως αντέδρασε γρήγορα και τελικά νίκησε με σκόρερ τον Σοφιάνη στο 55’. Η ομάδα της Λέσβου συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες παραμονής, αφού έπιασε την 15η θέση με 15 βαθμούς. Από την άλλη, ο Αχαρναϊκός γνώρισε την 6η διαδοχική ήττα μακριά από το «σπίτι» του.

Η ΑΕΛΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε με το ξεκίνημα, μόλις στο 2’, με τον Σοφιάνη, ενώ «χτύπησε» ακόμη δύο φορές με τους Αποστόλου (6’), Σισέ (10’). Ο Αχαρναϊκός αντέδρασε στο 16’  με το δυνατό σουτ του Ντάγκρας και στο 37’ με το φάουλ του Σιάννη. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ευστόχησαν με το πλασέ του Σισέ στο φινάλε το πρώτου μέρους, στο 45’.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αχαρναϊκός ισοφάρισε με τον Μεζίνι στο 53’, γκολ που σήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα, η Καλλονή απάντησε με γκολ του Σοφιάνη, ο οποίος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Καλλονή να πιάνει την 15η θέση έχοντας 15 βαθμούς.

Η ομάδα του Μενιδίου βλέπει από την πλευρά της τη... θηλιά να σφίγγει, αφού παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα, απέχει μόνο πέντε πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού!.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής (71΄Σβόγιτς), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (78’ Αγριμάκης), Σοφιάνης (84’ Γιώργου).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Καραντασιάδης (46’ Κυριαζόπουλος), Ζαχαρός (46’ Μεζίνι), Τσεμπερίδης, Παπατόλιος (73’ Μαρσελίνο), Σιάννης, Τζέφερσον, Ντάγκρας, Πλαβούκος.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος, Δέτση (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep