«9x9» με άγχος

Έστω και δύσκολα η Λαμία επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού και παρέμεινε αήττητη στο γήπεδό της.

Ψηλά σήκωσε τα τείχη της και σε αυτή την αγωνιστική η Λαμία, που πανηγύρισε έστω και δύσκολα την ένατη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο γήπεδό της, επικρατώντας την Κυριακή (26/02) με 2-1 του Αιγινιακού.

Ιδανικά ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, που είχαν την κατοχή και ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι μπροστά από την εστία του αντιπάλου. Από την πίεση που ασκούσαν οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δεν άργησε, λοιπόν, να έρθει και το γκολ, με τον Βάντερσον να βρίσκει δίχτυα με σουτ στο 18ο λεπτό. Το τέρμα αυτό «ανέβασε» τους γηπεδούχους, που στο 31’ κατάφεραν να κάνουν το 2-0 με τον Τζόκιτς. Μάλιστα ο Βάντερσον θα μπορούσε να είχε δώσει στην ομάδα του και αέρα τριών τερμάτων, αλλά η προσπάθειά του στο 37’, έτσι το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Αιγινιακός όμως παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και στην επανάληψη πάλεψε για να μειώσει. Μετά την είσοδο του Ζγκούρη στο ματς οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί και στο 68’ ο νεοεισελθών έδωσε στον Γκατσολάρι, που έκανε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα η ομάδα της Πιερίας μετέφερε το άγχος στη Λαμία, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και οι γηπεδούχοι με το «τρίποντο» έφτασαν τους 46 βαθμούς και διατηρήθηκαν στη 2η θέση του πίνακα πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από την άλλη, ο Αιγινιακός παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη με 12 βαθμούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 18’ Βάντερσον, 31’ Τζόκιτς / 68’ Γκατσολάρι

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87’ Αυγενικού), Τζόκιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79’ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77’ Τσούκαλος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Λιόλιος, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου (70’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τοπαλίδης, Μήλιος, Γιοσανγκίμ (83’ Κυριλλίδης), Μουκίδης, Γκατσολάρι, Σκραπάρας (63’ Ζγκούρη), Φασίδης.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Κουρέντας, Τζάνης (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep