Ξέσπασαν τα Τρίκαλα

Νίκη και, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο για τον ΑΟΤ με 3-0 επί του Αγροτικού Αστέρα.

Στις εντυπωσιακές εμφανίσεις επέστρεψε μετά από πολύ καιρό ο ΑΟΤ. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν βρήκε καμία αντίσταση από τον Αγροτικό Αστέρα, τον νίκησε άνετα με 3-0 και σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της, έπειτα από αρκετό καιρό. Έτσι τα Τρίκαλα πήραν τους τρεις βαθμούς μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, ενώ έσπασαν και την κακή παράδοση, καθώς δεν είχαν κερδίσει ποτέ τους Θεσσαλονικιούς στα προηγούμενα τέσσερα ματς (0-2-2) στο σπίτι τους.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Ευόσμου δείχνει ότι περνάει μία μίνι φάση κρίσης. Για τέταρτο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη, αλλά το άσχημο είναι ότι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Σημαντικό ρόλο βέβαια, έπαιξε και η αποβολή του Τεγούση, η οποία και άλλαξε άρδην την μορφή του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έπειτα από συνεχόμενη πίεση, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο και ξεκλείδωσαν την αντίπαλη άμυνα. Στο 29’ και από σέντρα του Λεάντρο στην περιοχή, ο Μουμίν κατέβασε τη μπάλα πολύ ωραία και εκτέλεσε τον Γουναρίδη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 34’ λόγω της αποβολής του Τεγούση. Και τρία λεπτά μετά, καταπληκτική πάσα στον κενό χώρο από τον Στεφάνοβιτς, ο Κουσκουνάς με υποδειγματικό τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο ΑΟΤ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει πολλά τέρματα, αλλά τελικά βρήκε ένα μόλις γκολ. Στο 62’ από καταπληκτική μπαλιά του Μουμίν, ο Αρναρέλλης πέρασε τον Γουναρίδη και σουτάρει, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουσκουνάς σκόραρε σε άδειο τέρμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 29’ Μουμίν, 37’, 62’ Κουσκουνάς
ΑΠΟΒΟΛΗ: 34’ Τεγούσης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Ρομπέρ (64’ Καμπλιώνης), Μπαλμπόα (77’ Καρρίκι), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Αρναρέλλης (83’ Γιαννιτσάνης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Βαρδάκης): Γουναρίδης, Τεγούσης, Κουκόλης, Χατζής, Πάτο (69’ Αργυρίου), Βουτσιάς, Μέρντοβιτς, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (75’ Γκέσιος), Τριανταφυλλάκος, Γκότοβος.

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί: Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep