Τα «λιοντάρια» βρυχήθηκαν

Σημαντική βαθμολογική ανάσα για τον Πανσερραϊκό, που επικράτησε με 3-1 της Καλλονής.

Απαντήσεις έδωσε ο Πανσερραϊκός στο δελυτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα και πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Καλλονής την Τετάρτη (22/02) για την 17η αγωνιστική της Football League.

Οι Σερραίοι, που είχαν ανεβασένη ψυχολογία μετά το «τρίποντο» επί του Κισσαμικού, με τους Γκούρτσα και Ρούτση να βρίσκουν δίχτυα, κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη, η Καλλονή, που μείωσε στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τις Σέρρες, εξακολουθεί να αγωνιά αφού παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες, με τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό να πετυχαίνει δύο γκολ απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει Καλλονή. Δυναμικά μπήκαν στο ματς τα «λιοντάρια» που ταλαιπώρησσαν αρκετά τον Μανιάτη με τους Γκούρτσα (6’, 16’, 22’), Ιωαννίδη (8’), Βοσκόπουλο (9’), Κάκκο (20’), πριν ο Ρούτσης φτάσει πιο κοντά απ’ όλους στο γκολ στο 26’. Τελικά δίχτυα βρήκε στο 30’ ο Γκούρτσας, ο οποίος σκόραρε για δέυτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τον Κισσαμικό (1-0). Στο 37’ ο Μανιάτης αποχώρησε τραυματίας από το ματς, κάτι που φαίνεται πως επηρέασε τους φιλοξενούμενους. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, που κατάφεραν πριν τη λήξη του ημιχρόνου να κάνουν το 2-0 με τον Ρούτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή φάνηκε να έχει διάθεση για να μειώσει και τελικά το κατάφερε στο 66’ με τον Σισέ, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα οι νησιώτες είχαν μία καλή στιγμή για το 2-2 με τον Σβόγιτς, αλλά ο Πανσερραϊκός ήταν αποφασισμένος για το «τρίποντο», το οποίο και φρόντισε να «κλειδώσει» στο 78’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρούτση (3-1).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 30’ Γκούρτσας, 45’, 78’  Ρούτσης / 66’ Σισέ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας (83’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης (85’ Παπατζίκος), Τσιμίκας, Ρούτσης (80’ Τάντιτς), Κάκκο, Γκούρτσας.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (37’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιώργου (70’ Ελευθεριάδης), Λίταινας, Σβόγιτς (75’ Μέξης), Τριανταφύλλου, Σισέ, Αγριμάκης

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου)

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 12:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep