Νίκη... στα πέναλτι

Η Καλλιθέα επικράτησε 3-1 του ΑΟ Χανιά, με πρωταγωνιστή τον Κρεββατά που κέρδισε δύο πέναλτι.

Επιστροφή στις νίκες (3-1) για την Καλλιθέα μετά από τρεις αγωνιστικές και δεύτερη διαδοχική ήττα του ΑΟ Χανιά στο - πιθανότατα - τελευταίο ματς του Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία. 

Ο Ανδρέας Τσίπρας μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε προβάδισμα στην Καλλιθέα απέναντι στα Χανιά και η αθηναϊκή ομάδα έδειχνε να βάζει βάσεις επικράτησης από πολύ νωρίς. Για να φτάσει στο τελικό 3-1, όμως, χρειάστηκε να αγχωθεί και να κερδίσει δύο πέναλτι σε προσπάθειες του Κρεββατά. 

οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας παρά το γρήγορο γκολ δεν κατάφεραν να είναι πιο ήρεμοι στις τελικές ενέργειές τους, έχασαν ευκαιρίες και τελικά στο 35ο λεπτό ισοφαρίστηκαν με διαγώνιο σουτ του Αποστολόπουλου. Το 1-1 άγχωσε πολύ τους παίκτες των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να αλλάξουν σωστά την μπάλα και χρειάστηκε να αυξήσουν την πίεση με τις αλλαγές του Νίκου Κουρμπανά.

Ο Κώστας Κρεββατάς λίγο μετά την είσοδο του στο ματς κέρδισε πέναλτι, όταν το σουτ που επιχείρησε στο 56ο λεπτό σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι ο Δαμιανάκης πάνω στην γραμμή, που είδε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο επιθετικός της Καλλιθέας ζήτησε από τον πάγκο να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι, αλλά τελικά ο Λεβέντης πήρε την εντολή και ευστόχησε για το 2-1.  Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κρεββατάς κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην μεγάλη περιοχή και τότε πήρε ο ίδιος την μπάλα να το εκτελέσει και διαμόρφωσε το 3-1.

Παρά το προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά και τον παίκτη παραπάνω, η Καλλιθέα έδειχνε αγχωμένη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Από την άλλη, τα Χανιά στο τελευταίο ματς του τεχνικού τους μετά την δήλωση αποχώρησής του έδειξαν να μην έχουν τα στοιχεία που υπήρχαν στο παιχνίδι τους στους τελευταίους δύο μήνες που έκαναν εντυπωσιακή πορεία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΧΑΝΙΑ 3-1
  • ΣΚΟΡΕΡ: 2' Τσίπρας, 56' Λεβέντης, 77' Κρεββατάς - 35' Αποστολόπουλος
  • ΚΟΚΚΙΝΗ: 58' Δαμιανάκης (2κιτ.)
  • ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Κατσικογιαννής, Μπέλης (46' Γκίνη), Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν (62' Στεφάνοβιτς), Σμυρλής (53' Κρεββατάς)
  • XANIA (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (81' Γεωργακόπουλος), Σταματής, Βαρούχας (71' Λάσκαρης), Βάνκεβάι (71' Ντούμος)
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάς (Λέσβου)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep