Οι συνήθεις ύποπτοι

Η Καλλιθέα πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Κισσαμικού με τους Γουόρντεν - Σταματάκο να σκοράρουν, όπως και με τον Αιγινιακό.

Η Καλλιθέα εκμεταλλεύθηκε μετά από αρκετό καιρό την έδρα της και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες με το 2-0 επί του Κισσαμικού. Από την αναμέτρηση με τον Άρη και την επικράτησή της με το ίδιο σκορ δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τρίποντο, αφού τα ματς με Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας είχαν τελειώσει ισόπαλα.

Ο Κισσαμικός από την άλλη έψαχνε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, έπαιξε ανοικτά και ζήτησε τη νίκη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά η Καλλιθέα ήταν εκείνη που έσπασε την άμυνα του.

Ο Γουόρντεν στο 70ό λεπτό με εξαιρετική κίνηση γύρισε στην περιοχή και με διαγώνιο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Θα μπορούσε αυτό να είχε συμβεί νωρίτερα, αλλά ο Γιαλούσης ήταν εκείνος που έδιωξε την μπάλα στην γραμμή σε πλασέ του Γουόρντεν που πέρασε και τον Λαζαρίδη στο 62ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν στη συνέχεια την ισοφάριση, βγήκαν μπροστά, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ, με αποτέλεσμα σε μια από τις αντεπιθέσεις, στο 86', ο Σταματάκος να βρει τον τρόπο μετά από συνδυασμό με τον Κρεββατά για να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Πρώτη εμφάνιση από πλευράς Καλλιθέας το απόκτημα, ο Βασίλης Ταμπάκης, ενώ οι Μπολάκης, Στογιάνοφ πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με τους Κρητικούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 70' Γουόρντεν, 86' Σταματάκος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Πάτας, Τσώνης, Γκίνη, Τσίπρας, Λεβέντης, Μπέλης (84' Κρεββατάς), Σταματάκος, Σμυρλής (53' Ταμπάκης), Γουόρντεν (79' Κατσικογιάννης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Κίκε (72' Στογιάνοφ), Μαρτίνεθ (83' Βλάχος), Θέος (66' Ποκόνγκ), Μάντζης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αργύρης (Εύβοιας), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 02:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep