Υπόθεση ενός ημιχρόνου

Περίπατος του ΑΟΧ στην Ελευσίνα και... τεσσάρα (4-0) απέναντι στην ουραγό Καλλονή.

Χωρίς να συναντήσουν καμία αντίσταση, τα Χανιά πέρασαν ένα ξεκούραστο απόγευμα στην Ελευσίνα όντας τυπικά γηπεδούχοι, διέλυσαν με 4-0 την Καλλονή και έδειξαν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Οι Χανιώτες παρέμειναν για τέταρτο παιχνίδι αήττητοι, εκ των οποίων στα τρία μετρούν μόνο νίκες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που γνώρισαν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους και συνεχίζουν να μην έχουν γευτεί τη χαρά της κατάκτησης του πρώτου τους τρίποντου.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των ποδοσφαιριστών του Σάκη Παπαβασιλείου. Πραγματοποίησαν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση, έπιασαν μια εξαιρετική απόδοση στο πρώτο μέρος, όταν και πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματα τους.

Στο 9’ ο Σταματής άνοιξε τον χορό των γκολ, στο 22’ ο Βαρούχας διπλασίασε τα τέρματα, στο 42’ ο Φουρλάνος πέτυχε το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Αποστολόπουλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του ΑΟΧ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι με τον Σοφιάνη στο 59’, αλλά έδειξαν ανήμποροι να αντέξουν στην πίεση των Χανιωτών και υπέστησαν μια βαριά ήττα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία τέσσερα ματς μετράνε μόνο ήττες με τέρματα 2-13.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 9’ Σταματής, 22’ Βαρούχας, 42’ Φουρλάνος, 45 +1’ Αποστολόπουλος

ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης (61’ Γεωργακόπουλος), Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ντούμος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Αποστολόπουλος (80’ Ρουνέι), Σταματής (69’ Κοζάκης), Βαρούχας, Τσουκάνης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπάζογλου, Ζουλιώτης (46' Αγριμάκης), Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Γιουκαρής, Αποστόλου, Λίταινας (35' Γιώργου), Λαμπράκης, Σοφιάνης, Φράγκος (70' Τριανταφύλλου).

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 02:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep