Καρέ πρωτιάς

Ασταμάτητη η Λαμία, διέλυσε 4-0 τον Πανελευσινιακό στο ΔΑΚ Λαμίας και έπιασε... ρετιρέ!

Έχοντας ως κυρίους εκφραστές των επιθέσεων, τους Βασιλόγιαννη, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Όμο, η Λαμία έκανε περίπατο υπό βροχή. Επιβλήθηκε 4-0 του Πανελευσινιακού, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος. Πλέον, η ομάδα της Φθιώτιδας πάτησε κορυφή, πιάνοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 10 βαθμούς, ενώ εκμεταλλεύτηκε και την πρώτη ήττα του Αγροτικού Αστέρα στο Αίγιο.

Το πρώτο μέρος, ήταν επιθετικός μονόλογος της Λαμίας. Άνοιξε νωρίς το σκορ, μόλις στο 13’, με γκολ φάουλ του Βασιλόγιαννη και συνέχισε στο 38’ με το σουτ του Ντουρμισάι. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του δεύτερου τέρματος, ήρθε το 3ο γκολ με την κεφαλιά του Όμο στο 42' και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, στο 45’, ο Βασιλόγιαννης έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, πετυχαίνοντας το 4-0 με πλασέ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχασε σημαντική ευκαιρία νωρίτερα, στο 33’, με τους Βάντερσον και Ντουρμισάι να μην βρίσκουν στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Τεννές αντικατέστησε τους Βασιλόγιαννη, Βάντερσον για να τους δώσει … ανάσες, με τη Λαμία να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Κάθισε στο υπέρ της σκορ από το πρώτο μέρος και δεν δυσκολεύτηκε να το κρατήσει. Μάλιστα, είχε την κατοχή της μπάλας, αφού ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός.

Να σημειωθεί ότι η Λαμία παραμένει αήττητη , έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ ο Πανελευσινιακός  έφτασε το καρέ ηττών σε ισάριθμα ματς και... θυμίζει το περσινό πολύ κακό του ξεκίνημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 13’, 45’ Βασιλόγιαννης, 38’ Ντουρμισάι, 42’ Όμο

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (46’ Τσούκαλος), Καραγιάννης (61’ Ντα Σίλβα Πίντο), Βάντερσον (46’ Μπουλούλης), Ντουρμισάι.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Ιορδανίδης, Τσίγκρος, Αρβανίτης, Τσούπρος, Ρόκας, Κορομηλάς (46’ Κασνέτση), Σιλιγαρδάκης (46’ Σταματάκης), Ταμπάκης (46’ Δημόπουλος), Γραικός, Αγγελούδης.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Σοφός, Παγούρας (Βοιωτίας)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep