Ισοπαλία με γιούχα!

Με ανύπαρκτο πέναλτι του Τάτου στις καθυστερήσεις, ο Άρης απέφυγε την ήττα (1-1) από τον Αιγινιακό και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του!

Στο φινάλε κατάφερε ο Άρης να σκοράρει, αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή την ήττα από τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα της βόρειας Πιερίας προηγήθηκε με τη «χρυσή» αλλαγή του Περικλή Αμανατίδη, τον Ρανγκέλοφ στο 87’, με τους «κίτρινους» να ισοφαρίζουν στο 90+6’ με εκτέλεση πέναλτι του Τάτου, το οποίο κέρδισε ο Τζιμπούρ σε μαρκάρισμα του Γιαζιτζόγλου. Όπως φαίνεται και από το τηλεοπτικό ριπλέι, παράβαση δεν υπάρχει και κακώς ο Φωτιάς (Πέλλας) έδειξε την άσπρη βούλα.

Ακόμα και μετά το γκολ, μάλιστα, οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν έντονα, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ που έκανε ντεμπούτο, ήρθε στα χέρια με οπαδό μετά τη λήξη! Ο Άρης για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ και να διασπάσει την άμυνα του Αιγινιακού, προκαλώντας τον προβληματισμό του Αναστόπουλου, αλλά και των οπαδών που αποδοκίμασαν στο φινάλε.

Δυνατά μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Καπνίδης από κοντά μπροστά σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα άουτ. Οι «κίτρινοι» διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν μπορούσαν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Τόλιου. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν συνεχής, με τον Αιγινιακό να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Ένα σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου στο 40’ ανάγκασε τον Διούδη να κάνει σωτήρια απόκρουση σε κόρνερ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τον Άρη να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπαργκάν μπήκε στο παιχνίδι, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του ο Νίκος Αναστόπουλος. Στο 53’ ο Μιλούνοβιτς με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 57’ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κίτρινων» ο Τζιμπούρ. Ο Αιγινιακός φρόντισε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Τόλιου, αλλά στις αντεπιθέσεις δεν μπορούσε να απειλήσει. Όσο περνούσε ο χρόνος η πίεση του Άρη αυξανόταν, όσο και η γκρίνια από την εξέδρα, λόγω της αναποτελεσματικότητας των επιθέσεων. Τζιμπούρ και Τάτος έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά δεν βρήκαν στόχο.

Και ενώ οι Θεσσαλονικείς πίεζαν για το γκολ, ο Αιγινιακός κατάφερε να «παγώσει» το «Κλ. Βικελίδης» με τον Ρανγκέλοφ στο 87’, ο οποίος ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα βρέθηκε σε θέση βολής από ασίστ του Γκατσολάρι και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πρεσάρουν και στο 90+6’ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιαζιτζόγλου στον Τζιμπούρ. Παράβαση, πάντως, δεν υπάρχει. Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, για το 1-1, ωστόσο μετά το γκολ αυτό ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα. Ο Αιγινιακός από τη μεριά του, ζήτησε πέναλτι στο 65' σε μαρκάρισμα του Γκούρτσα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 90+6’ πέν. Τάτος - 87’ Ρανγκέλοφ

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (66’ Νέτο), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας, Ανάκογλου, Τάτος, Ίλιτς (46’ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς, Καπνίδης (57’ Τζιμπούρ)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (86’ Ρανγκέλοφ), Πασαλίδης, Μουταφσίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60’ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Φασίδης (80’ Ονουάτσι), Γκούρτσας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς (Πέλλας)

ΒΟΗΘΟΙ: Δεμερτζής (Πέλλας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 01:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep