Νίκη με... φωνές

Η Λαμία νίκησε 2-0 τον Κισσαμικό, που διαμαρτύρεται.

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Λαμία, που επικράτησε 2-0 του Κισσαμικού, χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχαν οι Αναστασιάδης (41’), Ντουρμισάι (88’). Οι Κρητικοί, από την άλλη, διαμαρτυρήθηκαν για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, υποστηρίζοντας ότι έγινε χέρι του Βασιλόγιαννη στο ξεκίνημα της φάσης. Ακόμη, έχουν παράπονα και για τη φάση του 78', θεωρώντας ότι έγινε τράβηγμα στον Τιάγκο στην περιοχή.

Η Λαμία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε δοκάρι στο 30’ με την κεφαλιά του Τσούκαλου και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ με το κοντινό σουτ του Αναστασιάδη στο 41’. Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό ήταν ίδιο. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε και πάλι την υπεροχή, απώλεσε σημαντική ευκαιρία με τον Καραγιάννη στο 48’ και κατόρθωσε να κάνει δύο τα τέρματά της με γκολ που σημείωσε με πλασέ ο Ντουρμισάι στο 88’. Ωστόσο, είχε και πάλι δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Βάντερσον, Βαλιό να αποχωρούν τραυματίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΑΜΙΑ- ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 41’ Αναστασιάδης, 88’ Ντουρμισάι

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Βαλιός (46’ λ.τρ. Κοτσώνης), Όμο, Μπλάζιτς, Τσούκαλος (71’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον (44’ λ.τρ. Καραγιάννης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης (46’ Ν’ Γκουέμ), Γκούμας, Τιάγκο, Θέος (75’ Μίλιτς), Κίκε (36’ λ.τρ. Ποκόνγκ), Μάντζης.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Στεφούλης (Γρεβενών)

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep