Ανατροπή με Γκέσιο

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 2-1 της Καλλονής στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, με τον Τάι να κάνει τη διαφορά.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας 2-1 της Καλλονής, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι νησιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο 19’ ο Φράγκος έκανε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι «σταχυοφόροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και η είσοδος του Τάι άνοιξε τους διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 54’ ο Τεγούσης ισοφάρισε σε 1-1 και ο ίδιος είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ στο 81’ και στο 86’ ο Τάι διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για την ομάδα του Ευόσμου. Αναγνωριστικό ήταν τα πρώτα λεπτά στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, με τους παίκτες της Καλλονής και του Αγροτικού Αστέρα. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή και με το τρίτο κόρνερ που κέρδισαν, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19’ με πλασέ του Φράγκου από κοντά.

Οι «σταχυοφόροι» δεν έδειξαν ικανοί να αντιδράσουν και η Καλλονή είχε μια ακόμη καλή στιγμή με το σουτ του Παραΐμπα στο 28’ που δεν βρήκε στόχο. Στα τελευταία λεπτά ο Αγροτικός προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά εκτός από μια αδύναμη κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 45’ δεν απείλησε τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Νίκου Νεντίδη μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και η είσοδος του Τάι τη βοήθησε επιθετικά. Στο 54’ ο Τεγούσης με σουτ, μετά από ασίστ του Ουνγιαλίδη ισοφάρισε σε 1-1. Η Καλλονή παρά το σάστισμα της ισοφάρισης, προσπάθησε να απειλήσει τα καρέ του Γιακουμή. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τον Σοφιάνη, ενώ οι «σταχυοφόροι» γίνονταν απειλητικοί με αντεπιθέσεις.

Στο 79’ ο Αγροτικός Αστέρας ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ποζατζίδη στον Τεγούση, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ στη γραμμή της περιοχής. Ο Τεγούσης στο 81’ εκτέλεσε το φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Καλλονή έδειχνε να μένει από δυνάμεις και στο 86’ ο Γκέσιος με τακουνάκι, μετά από εκτέλεση φάουλ-πάσα του Τεγούση να πετύχει το 1-2 για τον Αγροτικό Αστέρα. Παρά τις προσπάθειες των παικτών της Καλλονής στο φινάλε δεν άλλαξε κάτι στο ματς.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2

ΣΚΟΡΕΡ: 19’ Φράγκος – 54’ Τεγούσης, 86’ Τάι

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ντάλλας, Παραΐμπα, Γιώργου (74’ Σάββα), Ποζατζίδης, Κέρι (82’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26’ Σοφιάνης), Φράγκος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63’ Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83’ Γκέσιος), Φιλίπ, Πάτο, Πάλλας (51’ Τάι), Τριανταφυλλάκος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαραβίνος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κορτέσης, Τάμαλης (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep