Η αντεπίθεση του Παναιγιάλειου

Ο Παναιγιάλειος σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 μέσα στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού. Ο Παναιγιάλειος σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 μέσα στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού.

Επικράτησε 2-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι με έξυπνο παιχνίδι και σίγουρα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναιγιάλειος έδειξε καλύτερα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τον Αχαρναϊκό, τα εξαργύρωσε με δύο γκολ και έφυγε από το Μενίδι με φιλική νίκη 2-0. Η ομάδα του Αιγίου ήταν σαφώς καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά στάθηκε και αρκετά τυχερός αφού γλίτωσε σε περισσότερες από τρεις περιπτώσεις την παραβίαση της εστίας της σε σουτ από τα δύο μέτρα.

Ο Αχαρναϊκός είχε πάλι σημαντικό πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας, δεν μπορούσε να κουβαλήσει καλά την μπάλα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου να μπορούν να αναχαιτίσουν εύκολα τους κινδύνους. Ο Ματσούκας είχε ένα σουτ εκτός περιοχής στο 17ο λεπτό, ενώ στην επόμενη φάση δεν κατάφερε να κερδίσει την μπάλα στο παράλληλο γύρισμα του Πλαβούκου.

Στο 36ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη στην επιμονή του, αφού πίεσε ψηλά, πήρε την μπάλα από τον Μουστάκη και στη συνέχεια μπήκε στην περιοχή, όπου πλάσαρε ιδανικά τον Αποστολίδη για το 0-1. Από εκεί και πέρα τα δεδομένα άλλαξαν, ο Αχαρναϊκός βγήκε μπροστά, έκανε ευκαιρίες, αλλά άφησε και χώρους που εκμεταλλεύθηκε στις αντεπιθέσεις ο Παναιγιάλειος.

Τα γεμίσματα του Τσεμπερίδη ήταν επικίνδυνα, έφεραν ευκαιρίες με κεφαλιές στην περιοχή για τον Αχαρναϊκό, αλλά τόσο ο Αθανασόπουλος στο πρώτο ημίχρονο, όσο και ο Στρέζος στο δεύτερο μέρος κράτησαν το μηδέν.

Στο 67ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης έβγαλε ιδανική πάσα στον Κατίδη και εκείνος από το όριο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ντούγκλας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και στη συνέχεια την μπλόκαρε ο Στρέζος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-2

ΣΚΟΡΕΡ: 36’ Τσιλιγκίρης, 67’ Κατίδης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Παπανικόλας, Παπατόλιος, Ματσούκας, Ντάγκρας, Πλαβούκος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ψύχος, Ζαχαρός, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Μαρής, Καραντασιάδης, Τζέφερσον.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Αθανασόπουλος, Ρότας, Κοντοές, Βλάχος, Μπούζας, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Κατίδης, Μπουρλάκης, Κρητικός, Σανδραβέλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στρέζος, Πατινιώτης, Ντέμο, Στίκας, Μωϋσίδης, Μιχαλόπουλος, Αράπης, Σκαρτσίλας, Ρέλλας.  

 

Last modified onΚυριακή, 02 Οκτώβριος 2016 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep