Με Βουό ο ΟΦΗ, 1-0 τα Χανιά

Ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 1-0 του ΑΟ Χανιά, με γκολ του Πατρίκ Βουό στο 36'.

Φιλικό έδωσαν στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΑΟ Χανιά, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 1-0, χάρη σε γκολ του Πατρίκ Βουό, στο 36'. Το παιχνίδι ήταν πολυ σκληρό και δεν έλειψαν οι εντάσεις. Αξιοσημείωτο ότι οι Χανιώτες έμειναν «άσφαιροι» για τέταρτο σερί ματς. Στο 7ο λεπτό ο Λύρας νικήθηκε απο τον Δαύκο σε τετ-α-τετ, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 76' ο Σιάνης αστόχησε απο κοντά, μετά απο δύσκολη προσπάθεια.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4' Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Μίκιτς, την τελευταία στιγμή προλαβαίνουν τον Βουό οι αμυντικοί του ΑΟ Χανιά.
5' Σέντρα του Ράντι, δεν πρόλαβε ο Κοιλιάρας να μπεi στην πορεία της μπάλας και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
7' Απειλεί ο ΑΟ Χανιά στην κόντρα επίθεση, με τον Λύρα να βγαίνει στο τετ α τετ με τον Δαύκο, με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να διώχνει το πλασέ του επιθετικού της ομάδας των Χανίων.
16' Κόρνερ του Μασάδο, κεφαλιά του Βουό απο κοντά, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
30' Σουτ του Φουρλάνου έξω απο την περιοχή, ο Δαύκος μπλοκάρει.
36' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Βαλλιάνου απο αριστερά, ο Βουό με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά, ανοίγει το σκορ (1-0).
42' Το παιχνίδι διακόπτεται μετά απο πολύ σκληρό φάουλ του Ηρακλή στον Ράντι. Ολος ο πάγκος του ΟΦΗ μπαίνει στο γήπεδο! Σύρραξη απο το τάκλιν του παίκτη του ΑΟΧ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0 Ο ΟΦΗ

51' Ωραία αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Κοιλιάρα να βγάζει στον Ράντι, ο οποίος στο τετ α τετ με τον Αθανασίου πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΑΟΧ.
57' Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Ράντι να σουτάρει απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.
60' Εκπληκτκή επέμβαση του Αθανασίου σε απευθείας φάουλ του Χαντί (η μπάλα κόντραρε σε ένα σώμα και άλλαξε πορεία).
62' Εξαιρετική αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Ράντι να βγάζει για τον Βουό και αυτός να πλασάρει απο τη μικρή περιοχή λίγο άουτ!
76' Καλή στιγμή για τον ΑΟΧ. Ο Σιάννης πλασάρει άουτ απο ασταθή απόκρουση του Δαύκου.
85' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Κομεσίδη απο δεξιά, κεφαλιά του Μάνου στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα λίγο άουτ.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δαύκου, Κώτσιος, Όστοϊτς (86' Βρεττός), Μίκιτς (68' Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Κοιλιάρας (71' Μπουρσέλης), Βουό (71' Όγκμποε), Αντουκόρ (86' Χύσι), Ράντι (71' Μάνος), Μασάδο (71' Κιάσσος), Χαντί (71' Ροβίθης)

ΑΟΧ (Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης (76' Βαρούχας), Φουρλάνος (71' Νικολόπουλος), Γκεμίσης (87' Καρβούνης), Σταματής (57' Σιάνης), Λύρας (64' Δαμιανάκης), Τσουκάνης, Θεολόγου, Ρούνιτς, Μάνιας (83' Ντούμος), Ηρακλής

Last modified onΣάββατο, 01 Οκτώβριος 2016 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep