Νίκη με θέαμα

Ο ΑΟΧ επικράτησε εντός έδρας 3-2 του Παναιγιάλειου, σε ένα ματς με διακυμάνσεις στο σκορ.

Οι Χανιώτες προηγήθηκαν δις στο ματς, ο Παναιγιάλειος βρήκε απαντήσεις, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη (3-2) χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γκέσιος στο 85’. Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις στο σκορ, με τον ΑΟΧ να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να έχουν έναν πολύ καλό Τσάπαλο, που κατέβασε... ρολά.

Ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, είχε δοκάρι με τον Μασάδο στο 4', έχασε αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Μπριλάκη (29’), Γκέσιο (34’, 36’), κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Μπριλάκη στο 16’, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 43’ από το σουτ του Γκοτσούλια.

Ανάλογο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Παλιάτσιο (46’, 64’), Γκέσιο (49’, 68’) και τον Καμινιώτη, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 66’, όμως σε όλες τις φάσεις βρήκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Τσάπαλο, που κατέβασε… ρολά! Ο Τσούτσης έδωσε το προβάδισμα (2-1) στο 68’ για τον ΑΟΧ, όμως ο Παναιγιάλειος στην πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος, έφερε και πάλι το ματς στα ίσα (2-2) με το αυτογκόλ του Καμινιώτη στο 79’.

Το τελικό 3-2 ήρθε με σκόρερ τον Γκέσιο στο 85’. Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Καρτσαμπάς επιδίωξε και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΑΟΧ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Σάντερσον, Παλιάτσιος (88’ Μουντοκαλάκης), Μασάδο, Ρίκκα (56’ Τσούτσης), Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (81’ Νύκταρης Μ.), Γκέσιος, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Ρέλλας, Γκατσέσα (84’ Σπίνουλας), Γκούφας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (64’ Σκαρτσίλας), Στίκας, Ζουνίνιο, Κολόκας.

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep