Αγχώθηκε, αλλά νίκησε

Η Καλλιθέα έκλεισε με νίκη 4-2 τη φετινή σεζόν, παρότι η Παναχαϊκή την ισοφάρισε δύο φορές.

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι Καλλιθέα και Παναχαϊκή είχαν τα δικά τους προβλήματα, αλλά τελικά έδωσαν κάποιες πινελιές θεάματος σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο (ΕΛ Πάσο) και κυρίως τους προσέφεραν έξι γκολ στο τελικό 4-2 υπέρ των «κυανόλευκων».

Η Καλλιθέα μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Γκίνη, που εκμεταλλεύτηκε ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μπέλη, στο 20ό λεπτό. Η Παναχαϊκή ισοφάρισε με τον Ρουμπάτο με την έναρξη του δεύτερου μέρους (46'), αλλά ο Φράγκος έδωσε πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους με σουτ στο 63ο λεπτό.

Ένα πέναλτι για οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι ήταν αυτό που έφερε το 2-2 στο 72ο λεπτό, με την εκτέλεση του Χούσα. Σε εκείνο το σημείο οι περισσότεροι πίστεψαν πως η γηπεδούχος δεν είχε τρόπο να αντιδράσει, αλλά τελικά με τα γκολ των Μπέλη (84') και Σταύρου (89') γράφτηκε το τελικό 4-2.

Η Παναχαϊκή στάθηκε καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι κατέβηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι με περιορισμένες λύσεις και με παίκτες που έπαιζαν τραυματισμένοι.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ): Γκέκας, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ευαγγέλου, Γκίνη (75' Σταύρου), Τεγούσης (53' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Φράγκος, Ηλιάδης, Τσίπρας (58' Ντουρμισάι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Γ., Πινδώνης, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Σαμπατάκος, Ρουμπάτος (79' Πέδρο), Μητρόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep