Μαέστρος... παραμονής ο Ζαϊρί

Η Ζάκυνθος με γκολ του Ζαουάντ Ζαϊρί πανηγύρισε νίκη (1-0) σωτηρίας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε το απόγευμα της Κυριακής (27/03) στο Δημοτικό Στάδιο η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου κατάφερε να διευρύνει το σερί που τη θέλει να μη χάνει εντός έδρας στον δεύτερο γύρο και με... μαέστρο τον Ζαουάντ Ζαϊρί πανηγύρισε το τρίποντο (1-0) και έφτασε τους 30 πόντους. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο παιχνίδι, με τους Θεσσαλούς των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων να ισορροπούν μετά το πρώτο μισάωρο και να δημιουργούν ευκαιρίες για να μπουν σε θέση οδηγού. Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΣΑ ξεκίνησε καλύτερα, αλλά από μία στατική φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 66' ο Κουρέλλας εκτέλεσε φάουλ και ο Ζαϊρί που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κουτσόπουλο, ο οποίος προηγουμένως είχε αρκετές επεμβάσεις.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ζάκυνθος πλησίασε την Αναγέννηση Καρδίτσας στους δύο πόντους και, σίγουρα, μπορεί να νιώθει πολύ πιο άνετα παρότι επίκειται η αφαίρεση τριών βαθμών. Εξάλλου, ο ΑΟ Χανιά θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Οι Θεσσαλοί από την άλλη πλευρά στάθηκαν αξιοπρεπέστατα αν και παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις και αποστολή 17 ποδοσφαιριστών.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 66' Ζαϊρί

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Αποστόλου, Ζέλιος, Ζαϊρί (89' Ν. Πέττας), Κουρέλλας (77' Κάρδαρης), Σταματής (90'+2' Ρ. Πέττας), Κρόλ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Υφαντής, Μαυριάς, Τσιλούλης (68' Κοντός), Σκαθαρούδης (76' Πιτταράς), Μπιτέλης, Μούτσα.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep