Τον τελείωσε... νωρίς

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στην Κρήτη και τον βύθισε ακόμη περισσότερο στα προβλήματά του.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Εργοτέλης ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, αφού ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε στο Παγκρήτιο Στάδιο να κάνει γκολ τις δύο πρώτες επιθέσεις του με τον Οικονόμου (45ο δευτερόλεπτο) και τον Καραμπά (12'). Από εκεί και πέρα τα περιθώρια ήταν λίγα για την ομάδα της Κρήτης για να επιστρέψει στο ματς και να ξεπεράσει όλα τα προβλήματά της.

Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Λαμπράκη δεν κατάφεραν να μειώσουν πριν το ημίχρονο, αν και πίεσαν σε μεγάλο βαθμό την άμυνα των «σταχυοφόρων». Το μόνο που κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι» στο ματς ήταν να μειώσουν στο 81ο λεπτό με κεφαλιά του Ίνιατς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουρσέλη. Στη συνέχεια κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά δεν υπήρξαν άλλες αξιόλογες φάσεις.

Πλέον αυτή η ήττα φέρνει ακόμη περισσότερα προβλήματα στην ομάδα του Ηρακλείου που βρίσκεται λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και με πολλά οικονομικά προβλήματα, τα οποία πίστευε πως θα λύσει με την άμεση επιστροφή της στην Super League. Είναι πλέον σε οριακή θέση και δεν γνωρίζει κανείς πώς θα κινηθεί τις ερχόμενες εβδομάδες για το μέλλον της.

Από την άλλη πλευρά, ο Αγροτικός Αστέρας μετά την αλλαγή προπονητή κατάφερε να πάρει πολύτιμη νίκη που αλλάζει την ψυχολογία του ενόψει την συνέχειας και καλύπτει κάποια από τα στραβοπατήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα στο γήπεδο του. Σημειώνεται ότι το τρίποντο αυτό είχε την... αύρα του Γκόραν Στεφάνοβιτς, ο οποίος παρακολούθησε τη νέα του ομάδα από την εξέδρα.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2

ΓΚΟΛ: 81' Ίνιατς - 1' Οικονόμου, 12' Καραμπάς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Στεφάνοβιτς, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού (74' Κυριακόπουλος), Κ. Καμαρά, Μπουρσέλης, Ντος Σάντος (59' Μάνος), Δωματάς (46' Ίνιατς), Παμλίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κ. Γεωργιάδης - Γ. Τσουκαλίδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Γιάντσης (62' Σαμουηλίδης), Οικονόμου (91' Καραντασιάδης), Καραμπάς (82' Τοπούζης), Γέσιτς.

Διαιτητής: Μίαρης (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων) 

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep