«Καθάρισε» στο δεύτερο ο ΑΟΤ

Ο ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψε στις νίκες (2-1) απέναντι στον ΑΟ Χανιά και πήγε πάλι 2ος.

Παρουσία τουλάχιστον 3.000 οπαδών της στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, η τρικαλινή ομάδα επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα στη Ζάκυνθο. Επικράτησε 2-1 του ΑΟ Χανιά και επέστρεψε στη 2η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Σκόραραν οι Στεφάνοβιτς στο 59’ και ο Κουσκουνάς στο 70’. Ο Μασάδο μείωσε (2-1) για τα Χανιά στο 90+1'.

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο μέρος στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων. Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή, όμως δεν ήταν απειλητικοί με εξαίρεση τα σουτ του Γκονζάλες στο 15’, 20’. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, είχαν ένα σουτ του Σταματή στο 37’.

Στο δεύτερο μέρος , τα Τρίκαλα μπήκαν επιθετικά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 59’ με τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς. Έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 70’ με τον Κουσκουνά. Ο ΑΟΧ μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Μασάδο στο 90'+1’. Έτσι, ο ΑΟΤ μείωσε την απόσταση από την ΑΕΛ, με τους Κρητικούς να βλέπουν το αήττητο σερί τους να διακόπτεται

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (75’ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (90+4’ Μακρίδης), Γκονζάλες (82’ Χαροντάκης).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Ν. Νύκταρης (35’ Γκέσιος), Σαΐν (37’ Σάντερσον), Μπουζούκης (75’ Ρίκκα), Σταματής, Λίτα.

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep