Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Ηρακλής με τα... δώρα

Τα λάθη της άμυνας του Ηρακλή έδωσαν πολλές ευαιρίες στην Καβάλα που τις εκμεταλλεύθηκε. Τα λάθη της άμυνας του Ηρακλή έδωσαν πολλές ευαιρίες στην Καβάλα που τις εκμεταλλεύθηκε.

Η άμυνα του Γηραιού έδωσε τρία γκολ στην Καβάλα και οι Αργοναύτες δεν τα συγχώρεσαν και πήραν το πρώτο φετινό τρίποντο με 3-2.

Τα αμέτρητα λάθη των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή στον αμυντικό τομέα έκριναν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση με την Καβάλα και έδωσαν στους γηπεδούχους την ευκαιρία για να τους τρεις βαθμούς. Οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα τα δώρα της άμυνας του Γηραιού και σε τρεις περιπτώσεις τελείωσαν τις φάσεις και είχαν από την αρχή τον Ηρακλή να κυνηγά το σκορ και τελικά να φεύγει με την ήττα 3-2.

Ο Ηρακλής κράτησε τον ρυθμό της αναμέτρησης, είχε την υπεροχή και τις φάσεις που θα μπορούσαν να του δώσουν τη νίκη, αλλά ο Ζάχορα σε πολλές περιπτώσεις δεν τελείωσε γρήγορα τις φάσεις. Ο Παπαργυρίου άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με το λάθος του Χουάντερσον, στο 44ο ο Καπνίδης πέρασε την μπάλα πάνω από τον Χουάντερσον σε αντεπίθεση που βγήκε μόνος και από εκεί και πέρα το άγχος πέρασε στους Θεσσαλονικείς. Από ένα έμμεσο για προβολή σε κεφαλιά του Ζαχόρα ήρθε το 2-1 στο 53ο λεπτό και αφού από νέο λάθος έμεινε με δέκα ο Ηρακλής στο 63ο λεπτό (κόκκινη Παπαστεριανός), ήρθε και το 3-1 με τον Καρλόπουλο. Στο τέλος, απλά μείωσε σε 3-2 ο Μπριλάκης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαννίκογλου, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Καρλόπουλος (85' Κουρέλας), Πρίττας, Γκαρακλίδης, Άρτσε (56' Πόπτσης - 65' λ.τ. Ρεβυθόπουλος), Κονάτε, Καπνίδης, Βαλεριάνος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Πορτουλίδης (69' Γιάρολιμ), Ιντζόγλου, Ζαχόρα, Κυριάκος (77' Μπάμπα), Παπαστεριανός, Μπριλάκης, Τσιλιανίδης (68' Ματσούκας), Ονουάτσι.

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep