Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δικαιώθηκε στο τέλος

Ο Απόλλων 1926 άξιζε τη νίκη, το έδειξε με όλη την παρουσία του στο παιχνίδι του με τον Πιερικό και την πήρε στο τέλος με την κεφαλιά του Καπία.

Με πολύ καλύτερη παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων πήρε τους τρεις βαθμούς μέσα στην Κατερίνη και μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα. Δεν έγινα πολλές φάσεις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, τα περισσότερα σουτ πέρασαν έξω από την εστία και από τις δύο πλευρές, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έκανε δύο καλές φάσεις με τον Αθανασόπουλο χωρίς να πανηγυρίσει γκολ. 

Η πίεση της ομάδας της Καλαμαριάς αυξήθηκε όσο περνούσε ο χρόνος και τελικά ο Καπίας εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του Παντελιάδη και με καφαλιά από το κέντρο της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης (56' Ντόικιτς), Αποστολίδης, Παπατόλιος (64' Στεφανίδης), Γ. Ιορδανίδης, Καθάριος, Μανίκας, Κέρι (46' Ελευθεριάδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντσιος, Παρμαξίδης, Πέλκας (84' Παντελιάδης), Αθανασιάδης, Βλάχος (89' Μανουσαρίδης), Κουάντιο (65' Βέργος)

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep