Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο με… απώλεια

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 3-1 τον Θρασύβουλο, αλλά έχασε τον Σπύρο Γόγολο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σχετικά άνετα στο τρίποντο (3-1) απέναντι στην ομάδα της Φυλής και παρέμειναν στη 2η θέση, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Παναχαϊκή. Ωστόσο, «φωνάζουν» για την αποβολή του Σπύρου Γόγολου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βόλου να χάνει το προσεχές ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο με γκολ που σημείωσαν οι Γόγολος (32’), Προβατίδης (33’ αυτ.), με αποτέλεσμα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι, που στο 41’ είχαν δοκάρι με τον Πάνο, μείωσαν σε 2-1 με τον Σταυροθανασόπουλο στο 55’, όμως ένα λεπτό αργότερα (56’) ο Ναντάγια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Σπύρος Γόγολος, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 82’ και χάνει το βολιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (20/4) στο Πανθεσσαλικό ντέρμπι.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Σταυράκης, Καρράς, Γουσούλης (68' λ.τρ. Κόμνος), Γόγολος, Κωστούλας, Ολίσε (46' λ.τρ. Στογιάνοφ), Μπολάτι, Σολάκης, Μπρέσκα (60' Ανιέτε), Ναντάγια, Γιενγκά.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Σύρος, Σταυροθανασόπουλος, Σκόνδρας (72' Κοντούλης), Βλασόπουλος (77' Κειτά), Γεωργιάδης (60' Αγκόλι), Πλαβούκος, Σερέπας Στ., Προβατίδης, Πάνος, Σκαμαντζούρας.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep