Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λαχτάρησε η Καλλονή

Η Καβάλα λαχτάρησε την Καλλονή, αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες (2-1).

Το κίνητρο το είχε η ΑΕΛΚ. Ωστόσο, η Καβάλα απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν πρέπει κανείς να την υποτιμά παρότι έχει ξεμείνει από στόχους. Φάνηκε αυτό από την αγχώδη επικράτηση (2-1) της ομάδας της Λέσβου, με τους «Αργοναύτες» να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να «τσιμπήσουν» τον βαθμό, αλλά ο Σιδεράκης έκανε την επέμβαση του αγώνα.

Η Καλλονή στο 48’ είχε δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο και στο 52’ ο Γιώργος Μανούσος έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους φλύαρους γηπεδούχους. Ο ίδιος στο 71’ έδειξε να «καθαρίζει» όταν βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, όμως τέσσερα λεπτά μετά τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Ντιμπαλά, που αναχώρησε για τα αποδυτήρια εκνευρισμένος από την αλλαγή του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο ματς στο 78’ με τον νεοεισελθόντα Ντόση έπειτα από εντυπωσιακή ενέργεια του Καζαντζίδη, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω, με την Καλλονή να επιστρέφει στις νίκες και να εδραιώνεται στην 7άδα.

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Βαλιός (37’ Μαρσέλο), Λεοζίνιο, Μανούσος, Ντιμπαλά (75’ Γάλας), Λαμπρόπουλος, Βλαστέλλης (53’ Μανουσάκης), Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος.

Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Τιγγιρίδης, Κοτίτσας (79’ Θεοδωρίδης), Καζαντζίδης, Μαραγκός, Παγώνης (75’ Ντόσης), Ρεβυθόπουλος, Πλιάγκας, Κάργας, Χλωρός, Τσομπανόπουλος, Παπαδόπουλος (70’ Ντομί).

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δόσκορής (Φθιώτιδας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep