Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτη για… Super League (photos)

Παρουσία 25 παικτών και σύσσωμης της διοίκησης, πλην του Χάρη Κουτσούρη, έγινε η επίσημη πρώτη και ο αγιασμός της Κέρκυρας.

Με όνειρα και φιλοδοξίες για την άνοδο στη Super League ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Φαιάκων. Στην πρώτη της ομάδας, η οποία έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Γαζάτικων, το παρών έδωσαν συνολικά 25 ποδοσφαιριστές: οι Βενέτης, Κρητικός, Αρμένης, Ανδρεόπουλος (από ΑΟ Κέρκυρα), Γεωργακόπουλος, Χανδρινός, Μεντής (από Νέους ΑΟ Κέρκυρα), Καραγιαννίδης, Καραγιάννης, Θεοδωρέλης, Γκίνης, Κονισπολιάτης, Πετρόγιαννης, Γυφτοκώστας (από Κασσιώπη), Παππάς, Ναγιάρ, Γκόμεζ, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Κόντος, Κουτσόπουλος (από μεταγραφή, ήδη ανακοινωθέντες) και ακόμη οι υπό ανακοίνωση Καραδέμητρος, Κουτζαβασίλης, καθώς και οι Κουλούρης, Ελληνίδης.

 

(Εάν οι φωτό δεν ανοίγουν, πληκτρολογήστε στο τέλος του λινκ /??ss και πατήστε enter)

Επίσης, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος της Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Ανδρέας Προβατάς, ο Γιώργος Λιμπάντσης, σύσσωμη η διοίκηση, εκτός του προέδρου της ΠΑΕ, Χάρη Κουτσούρη. Παρά την απουσία του, ο τελευταίος έστειλε μέσω εκπροσώπου του μήνυμα σε παίκτες και τεχνικό τιμ για μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και ευόδωση του στόχου της ανόδου στη Super League.

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Λιμπάντσης, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του για μια επιτυχημένη σεζόν, αλλά και ο Δήμαρχος Κέρκυρας, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα αποτελεί μια «συνεχή διαφήμιση για το νησί και όλοι, θα είμαστε στις εξέδρες, για να τη στηρίξουμε».

Μετά τον αγιασμό, έγινε οικογενειακό διπλό, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep