Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίσημα Κόντος και Κουτσόπουλος

Ο Αλέξανδρος Κόντος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο Αλέξανδρος Κόντος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Κόντου και του Βαγγέλη Κουτσόπουλου.

Ακόμη δύο ποδοσφαιριστές είναι πλέον και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της Κέρκυρας. Ο Αλέξανδρος Κόντος που την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό και ο Βαγγέλης Κουτσόπουλο από τον Λεβαδειακό. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός είχε συνεργαστεί με τον Μιχάλη Γρηγορίου στις Σέρρες και την τελευταία σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πανσερραϊκού στην πιο γεμάτη χρονιά του. Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος θα δώσει λύσεις στην θέση του αριστερού άκρου με την εμπειρία του αφού τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του έχει αγωνιστεί στην Super League.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ο Αλέξανδρος Κόντος γεννήθηκε στις 12/9/1986 και στο ποδοσφαιρικό στερέωμα έκανε για πρώτη φορά «δυνατή» την παρουσία του με τη φανέλα της Δόξας Δράμας (2004- Ιαν. 2007, 40/1) και στη συνέχεια μετακόμισε για ένα εξάμηνο στον ΠΑΣ Γιάννινα, δίχως, όμως, να πάρει ευκαιρίες. Ακολούθησε μια καλή διετία στην Καστοριά (2007-’09, 47/6), ώσπου το 2009 υπέγραψε στον Πανσερραϊκό, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Πριν τον υποβιβασμό των Σερραίων στη Football League, πρόλαβε να πάρει... γεύση Super League (2 συμ. τη σεζόν 2010-’11). Ενώ η φετινή ήταν, μακράν, η κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Αφήνοντας μία και καλή πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών, σ’ ένα φιλικό με την Μ. Αλέξανδρο Ηρακλείας), εξελίχθηκε στον πολυτιμότερο παίκτη του Πανσερραϊκό (του Μιχάλη Γρηγορίου), με  42 συμμετοχές και τον «τίτλο» του πρώτου σκόρερ της, με 8 γκολ! Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος γεννήθηκε στις 2/2/1980 στην Καρδίτσα και πρωτόπαιξε μπάλα στον Ηρακλή Σοφάδων, τη Νάουσα και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το 2000 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική, με τη φανέλα του Πανηλειακού, ενώ, μετά από μια σεζόν στη Γ’ Εθνική, με το Λεωνίδιο (2000-’01, 32/4), το 2001, έκανε το μεγάλο άλμα, με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έμεινε 5,5 χρόνια (Κυπελλούχος Ελλάδος το 2003, 67/0), προτού, τον Ιανουάριο του 2006 συνεχίσει, για μία τριετία στον Πανιώνιο (έως το 2009, 73/0). Το 2009 «μετακόμισε» στον Ατρόμητο (13/0), ενώ τον Ιανουάριο του 2010 «ξενιτεύτηκε» στην Κύπρο, πρώτα για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και κατόπιν της ΑΕ Λεμεσού. Στην... πατρίδα επέστρεψε το 2011, υπογράφοντας συμβόλαιο στο Λεβαδειακό, όπου και αγωνίστηκε μέχρι και την περασμένη περίοδο, ξεπερνώντας, σε σύνολο, τις 180 συμμετοχές στη Super League! Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep