Ξεκίνησε και η Κ19 του ΟΦΗ

Μια εβδομάδα μετά την πρώτη ομάδα, ξεκίνησε τη Δευτέρα (25/7) και η προετοιμασία της Κ19 του ΟΦΗ.

Με 36 επίλεκτα παιδιά στην πρώτη προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της η Κ-19 του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πλεσίτη και των συνεργατών του.

Ο προπονητής της Κ-19 αναφερόμενος στο ρόλο της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί και αυτή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league και θα αποτελέσει τον «προθάλαμο» της πρώτης ανέφερε στην επίσημη σελίδα: «Ξεκινάει μια δύσκολη και ταυτόχρονα πολύ σημαντική προσπάθεια από το σύλλογο. Είναι ένα μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η διοίκηση του ΟΦΗ τα επόμενα χρόνια, δηλαδή η παραγωγή και η δημιουργία παικτών από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Εχουμε ενέργεια και διάθεση και ευελπιστούμε ότι σύντομα τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ θα είναι πρότυπο λειτουργίας εκπαίδευσης νέων ποδοσφαιριστών».

Με τη σειρά του ο τεχνικός διευθυντής της Κ-19 του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος, τόνισε: «Είναι μια αρχή με φιλοδοξίες για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά αυτής της ομάδας. Ξέρουμε τις δυσκολίες, γιατί ξεκινάμε ουσιαστικά από το μηδέν και θα χρειαστεί υπομονή από όλους. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα γίνει καλή δουλειά σε βάθος χρόνου, με στόχο να φέρουμε παιδιά από την Κ-19 του ΟΦΗ στην πρώτη ομάδα».

Παράλληλα, ο Λευτέρης Πουπάκης θα είναι όπως ανακοινώθηκε Γενικός Αρχηγός της Κ-19 του ΟΦΗ, αλλά και σύμβουλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για θέματα που αφορούν και την πρώτη ομάδα.

Ο Πουπάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr επισήμανε: «Είμαστε πάντα παρόντες σε αυτήν την ομάδα και θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της. Ο στόχος μας είναι μέσα από την Κ-19 να μπορέσει ο ΟΦΗ να δει καλύτερες μέρες στο μέλλον, σε θέματα που αφορούν την υποδομή του. Θα είμαι εδώ σε ότι μου ζητηθεί, ώστε να προσφέρω την εμπειρία 50 χρόνων που έχω στο ποδόσφαιρο».

Κατά την πρώτη προπόνηση της Κ19, οι Βασίλης Πλεσίτης, Λευτέρης Πουπάκης και Μηνάς Πίτσος ζήτησαν από τους παίκτες σοβαρότητα, να είναι πολύ προσεκτικοί με την συμπεριφορά τους, αλλά και να σέβονται τον χώρο.

«Να έχετε υψηλούς στόχους για να πετύχετε. Ζητώ από όλους σας σοβαρότητα και καλή συμπεριφορά» ήταν τα λόγια του Γενικού Αρχηγούς της ομάδας Λευτέρη Πουπάκη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο Μηνάς Πίτσος, που έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, τους υπογράμμισε πως «θα είμαι εδώ και θα τα λέμε κάθε μέρα. Εχω περάσει από τη θέση σας και ξέρω. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους σας ο ΟΦΗ».

Ο Βασίλης Πλεσίτης με την σειρά του, υπογράμμισε πως «πρώτα απο όλα σας εύχομαι υγεία. Αν την έχουμε, βάζουμε και τον επόμενο στόχο. Η ομάδα αυτή είναι ο προθάλαμος της πρώτης. Δεν είστε τυχαία εδώ. Είστε εδώ, επειδή έχετε αξία. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να χτυπήσετε δυνατά την πόρτα της πρώτης ομάδας. Ο δρόμος για να γίνει αυτό όμως, είναι μόνο ένας. Σκληρή δουλειά καθημερινά».

Η προετοιμασία των παικτών της Κ-19 του ΟΦΗ περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις καθημερινά. Αυτές θα γίνονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο γήπεδο των Δαφνών.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep