Ξεκινούν και οι νέοι

Οι νέοι του Αιγινιακού ξεκινούν προετοιμασία στις 30 Ιουλίου. Οι νέοι του Αιγινιακού ξεκινούν προετοιμασία στις 30 Ιουλίου.

Στον Αιγινιακό μπήκαν σε διαδικασία προετοιμασίας και για την ομάδα Νέων. 

Οι νέοι του Αιγινιακού θα πατήσουν χορτάρι για τη νέα σεζόν και η προετοιμασία τους θα ξεκινήσει το Σάββατο (30/7), παράλληλα με την δημιουργία της ομάδας που θα στελεχωθεί από τα ταλέντα του νομού Πιερίας που θα περάσουν από δοκιμές. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Μπαζάκος, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους μικρούς και πλέον μπαίνουν σε διαδικασία προπονήσεων πριν την οριστικοποίηση του ρόστερ και το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Οι ημέρες των δοκιμών θα κρίνουν πόσο θα αλλάξει το ρόστερ σε σχέση με την ομάδα νέων που υπήρχε από το προηγούμενο πέρασμα του Αιγινιακού από την Football League και ειδικά στις νεότερες ηλικίες.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Πρώτη συγκέντρωση-γνωριμία της Κ20 του Αιγινιακού, Σάββατο 30-7-2016 και ώρα 10.30΄ π.μ. στο δημοτικό γήπεδο του Καταχά να παρευρίσκονται όσοι ποδοσφαιριστές έχουν επιλέγει για την Κ20 άλλα και όσοι επιθυμούν να δοκιμαστούν στην Κ20 του Αιγινιακού και για μία πρώτη γνωριμία με τον προπονητή μας Ηλία Μπαζάκο"

 

Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep