«Μην επαναπαυτούμε»

Ο Σωτήρης Αντωνίου τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης δεν πρέπει να χαλαρώσουν. Ο Σωτήρης Αντωνίου τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης δεν πρέπει να χαλαρώσουν.

Ο Σωτήρης Αντωνίου έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά τόνισε πως δεν πρέπει να χαλαρώσει μέχρι τη ρεβάνς.

Να μη μείνουν στο 4-0 του πρώτου αγώνα, αλλά να κρατήσουν υψηλούς ρυθμούς για τον επαναληπτικό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός της Σπάρτης. Αναλυτικά ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο:

«Κερδίσαμε μια ομάδα που θα έχει διαφορετική εικόνα στο πρωτάθλημα επειδή έχει σημαντικές μονάδες. Η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη και πρέπει να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό ρυθμό και να μην χαλαρώσουμε. Ουσιαστικά το σημερινό ματς, όσο και η ρεβάνς αποτελούν πιο επίσημα ματς προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες. Είμαστε μια νέα ομάδα που έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και θέλουμε να το κάνουμε αυτό νωρίς στην χρονιά. Στόχος μέσα στην τριετία είναι να ανέβουμε στην Super League».  

Last modified onΤετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep